Carmen Textil


Fatih Cad. Gülsever Sk. No : 12 Emek Çarşı No: 64 Kat : --2 Merter / İstanbul

Telefon1: 0212 506 30 33

Telefon2:

Fax: 0212 506 30 33

Web: www.ucuzgiyin.com/urunler

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1979
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1979 yılında kurulan UCUZ GİYİN Türkiye`de Giyim sektöründe faaliyet gösteren köklü kuruluştur. firmamız Endüstri, Güvenlik, Turizm-Otel ve Hastane,BAY BAYAN giyim,çanta kemer,kot ürünleri,ev textili,ayakkabı&terlik,çorap atkı eldiven, kıyafetlerinden oluşan geniş ürün yelpazesi ile İş Elbiselerinde her sektöre hitap eden kuruluştur. Türkiye`de iş yaşamının değişmezi UCUZ GİYİN 1979 yılından bu yana güven ve kalitenin seçeneği olmuştur.


Kuruluşundan bu yana müşterileri ile karşılıklı güvene dayalı uzun vadeli ilişkiler kurmaya özen gösteren UCUZ GİYİN temel hizmet anlayışı müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun ekonomik ve kaliteli ürünler sunmaktır.


İş dünyasına 150 çalışanı ile hizmet veren İSTANBUL MERTER `DE 3.000 M2 kapalı alana sahip fabrikasında seri üretim yapmaktadır.Yıllık üretim kapasitesi 900.000 adet olan UCUZ GİYİN, geniş ürün yelpazesi ile İş elbiseleri bay bayan giyim-çoçuk giyim-ev textili-otel textili-çanta kemer-atkı&eldiven –mont-kaban-t-shirt ve textille ilgili her sektöre seçenek ve hizmet sunmaktadır.


Alanında yine bir ilki gerçekleştiren UCUZ GİYİN Sistemi ile düşük maliyetli, yüksek kaliteli ürünler üreterek müşterilerine zamanında teslim etmek,kalite yarışında yurt içinde olduğu gibi yurt dışındada önde olabilmek UCUZ GİYİN’ in ana hedefidir.


İş hayatının zor ve tehlikeli koşullarında can güvenliğini ön planda tutan özel kumaşlar ile üretilen iş elbiseleri seçenekli renkleri ve değişken modelleri ile müşterilerine Güven ve Prestij sağlamaktadır.


MİSYON: Hep daha iyiyi hedefleyerek, her sektörde üretimde kaliteyi arttıran, çalışanlara işini sevdiren, kazandığı değerleri çalışanları ve toplumla paylaşan, sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamına katkıda bulunan örnek bir kuruluş olmak.


VİZYON: Kalitesi ve farklı tasarımıyla dünya çalışanlarını giydiren en büyük marka olmak


Ürün ve Hizmetler


YENİ SEZON BAYAN BALIKÇI MODELLERİNDE İNANILMAZ FİYATLAR.SADECE 5" YTL..
YENİ SEZON BAYAN BALIKÇI MODELLERİNDE İNANILMAZ FİYATLAR.SADECE 5" YTL.. UCUZZZ HER TÜRLÜ TEXTİLL PARTİ MAL İHRACAT FAZLASI SERİ SONU STOK İMALATÇIDAANN TEK FİYATTT KAMPANYAAAA İSTENİLEN ADETLERDE İSTANBUL DIŞI CARGO YAPILIR DEĞİŞİK ÜRÜNLER İÇİN WEB SİTEMİZİ GEZİNİZ http://www.ucuzgiyin.com OFİS/MAĞAZA/0212 506 30 33 GSM/0532 582 69 62 İST/MERTER
BAYAN SWEET SOUTH PARK BASKILI MONTLARDA ŞOK FİYATLAR
ŞOK ŞOOK ŞOOOK YENİ SEZON APLİKELİ İKİ İPLİK KAPŞONLU SOUTH PARK BASKILI SWEET LER SADECE 4.75 KURUŞ. UCUZZZ HER TÜRLÜ TEXTİLL PARTİ MAL İHRACAT FAZLASI SERİ SONU STOK İMALATÇIDAANN TEK FİYATTT KAMPANYAAAA İSTENİLEN ADETLERDE İSTANBUL DIŞI CARGO YAPILIR DEĞİŞİK ÜRÜNLER İÇİN WEB SİTEMİZİ GEZİNİZ http://www.ucuzgiyin.com OFİS/MAĞAZA/0212 506 30 33 GSM/0532 582 69 62 İST/MERTER
1979 yılında kurulan UCUZ GİYİN Türkiye`de Giyim sektöründe faaliyet gösteren köklü kuruluştur. firmamız Endüstri, Güvenlik, Turizm-Otel ve Hastane, BAY BAYAN giyim, çanta kemer, kot ürünleri, ev textili, ayakkabı&terlik, çorap atkı eldiven, kıyafetlerinden oluşan geniş ürün yelpazesi ile İş Elbiselerinde her sektöre hitap eden kuruluştur. Türkiye`de iş yaşamının değişmezi UCUZ GİYİN 1979 yılından bu yana güven ve kalitenin seçeneği olmuştur. Kuruluşundan bu yana müşterileri ile karşılıklı güvene dayalı uzun vadeli ilişkiler kurmaya özen gösteren UCUZ GİYİN temel hizmet anlayışı müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun ekonomik ve kaliteli ürünler sunmaktır. İş dünyasına 150 çalışanı ile hizmet veren İSTANBUL MERTER `DE 3.000 M2 kapalı alana sahip fabrikasında seri üretim yapmaktadır.Yıllık üretim kapasitesi 900.000 adet olan UCUZ GİYİN, geniş ürün yelpazesi ile İş elbiseleri bay bayan giyim-çoçuk giyim-ev textili-otel textili-çanta kemer-atkı&eldiven –mont-kaban-t-shirt ve textille ilgili her sektöre seçenek ve hizmet sunmaktadır. Alanında yine bir ilki gerçekleştiren UCUZ GİYİN Sistemi ile düşük maliyetli, yüksek kaliteli ürünler üreterek müşterilerine zamanında teslim etmek, kalite yarışında yurt içinde olduğu gibi yurt dışındada önde olabilmek UCUZ GİYİN’ in ana hedefidir. İş hayatının zor ve tehlikeli koşullarında can güvenliğini ön planda tutan özel kumaşlar ile üretilen iş elbiseleri seçenekli renkleri ve değişken modelleri ile müşterilerine Güven ve Prestij sağlamaktadır. MİSYON: Hep daha iyiyi hedefleyerek, her sektörde üretimde kaliteyi arttıran, çalışanlara işini sevdiren, kazandığı değerleri çalışanları ve toplumla paylaşan, sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamına katkıda bulunan örnek bir kuruluş olmak.VİZYON: Kalitesi ve farklı tasarımıyla dünya çalışanlarını giydiren en büyük marka olmak

#bayan giyim #ihracat fazlası #erkek giyim #çocuk giyim #stok fazlası


Benzer Firmalar