PEHLİVANOĞULLARI PAZARLAMA ve DIŞ TİCARET A.Ş.


Bahçelievler Mahallesi Bosna Bulvarı Yıldırım Beyazıt Caddesi No: 142 Çengelköy - Natoyolu / İstanbul

Telefon1: 02164620000

Telefon2: 02163210775

Fax: 02163083060

Web: www.arceliksatici.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1963
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1963 yılında Çengelköy’de küçük bir nalbur dükkanıyla iş hayatına atılan Pehlivanoğulları Ticaret, 1975 senesinde üyesi olmaktan gurur duyduğu Arçelik ailesine katılmıştır.
Gerek seçkin Çengelköy halkı, gerekse de tüm Türkiye çapındaki müşterilerin ARÇELİK markasına olan inançlarının verdiği güvenle ilk tercihleri Pehlivanoğulları Pazarlama ve Dış Tic. A.Ş. olmuştur.
Hızlı bir ticari, gelişme süreci içine giren Pehlivanoğulları Pazarlama ve Dış Tic. A.Ş. , şu anda bir ARÇELİK mağazası, her türlü ev ve mutfak eşyalarının mevcut olduğu bir ARÇELİK Plaza ve en son Alman Teknolojisi güvencesi altında İSTİKBAL ve HUKLA Showroomları ile müşterilerine eşsiz bir satış ve satış sonrası hizmet sunmaktadır.
Yakın gelecekte, ARÇELİK beyaz eşya ve hazır mufak ve mobilya sektöründe tüm Anadolu yakasında tek isim olmayı hedefleyen Pehlivanoğulları Pazarlama ve Dış Tic. A.Ş., bir ilke daha imza atıp; Arçelik online satış sistemiyle tüm Türkiye’ye hizmet sunmaktadır. Pehlivanoğulları Pazarlama ve Dış Tic. A.Ş. saygın bir kurum olarak her zaman müşterilerinin memnuniyeti için çalışacaktır.

PEHLİVANOĞULLARI
www.arceliksatici.com
www.pehlivanogullari.com


Ürün ve Hizmetler

www.arceliksatici.com Online Arçelik Mağazanız Açıldı!

Arçelik Yetkili Satıcı Online Satış Mağazanız.. Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti, Hızlı Servis, Hızlı Montaj, Garantili Hizmet, PEHLİVANOĞULLARI ARCELİK Yetkili SATiCi`nızda.. Arçelik ürünlerinde uygun fiyatlar.. Türkiye`nin Her Yerine Ücretsiz Teslimat ve Montaj..

1975 yılından bu yana hizmetinizde olan Pehlivanoğulları Arçelik Bayii, şimdi de online
sistemiyle sizlerle buluşuyor! 600 çeşidi aşkın Arçelik ürünü; buzdolapları, çamaşır makinaları, kurutucular, bulaşık makinaları, pişiriciler, televizyonlar, müzik setleri, bilgisayarlar, klimalar, ısıtıcılar, ankastre ürünler, elektrikli süpürgeler, küçük ev aletleri vs sadece bir tık uzağınızda, üstelik online satışa özel fiyatlar ve site üyelerine yönelik süper indirimlerle. Siz de bu fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız hemen sitemize üye olun! www.arceliksatici.com Online Arçelik Mağazanız..

PEHLİVANOĞULLARI
www.arceliksatici.com
www.pehlivanogullari.com

# # # # #


Benzer Firmalar