Anasayfa » Emlak işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Emlak işleri » ÇEKMEKÖY BEYAZ EV GAYRİMENKUL

ÇEKMEKÖY BEYAZ EV GAYRİMENKUL


ÇAVUŞBAŞI CAD. MİMAR SİNAN MAH. ETHEM SOK. No:13/1 ÇEKMEKÖY İST.

Telefon1: 0216 640 02 20

Telefon2: 0216 640 02 21

Fax: 0216 640 02 27

Web: www.beyazevgayrimenkul.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1 Şubat 2006’da Çekmeköy’de kurulan Beyazev Gayrimenkul, günümüzde hızlı bir şekilde büyüyen ve gelişen gayrimenkul sektöründe kaliteli hizmet anlayışı, tarafları temsil kabiliyeti ve profesyonel yaklaşımıyla en iyiler arasında yer almayı başarmıştır. 2008 yılında Kempinski Residences Astoria projesinin tek yetkili satış ve kiralama çözüm ortağı olan Beyaz Ev Gayrimenkul, yeni giriş yaptığı residence ve Avrupa Yakası elit projeleri segmentinde de ölçülebilir başarılara imza atmayı sürdürüyor. Bununla birlikte Avrupa Yakası’nda daha verimli hizmet verebilmek adına Esentepe ve Ulus’ta da ofisler açarak bu yakadaki bilinirliliği ve uzmanlığını geliştirme adına da ilk adımı atıyor.

Proje Beyaz adı altında inşaat firmalarına danışmanlık ve satış desteği veren firmanın iştirakleri arasında dünyanın bir numaralı 2.el konut satışı firması olan Century21 markasının Çekmeköy, Madenler, Erenköy ve yerel markaların en biliniri olan Turyap’ın Taşdelen franchise’ları da bulunmaktadır. Bu yaygın ofis ağı ve tecrübe birikimiyle firmamız Anadolu yakası genelinde hakim konumdadır. Bu konumunu tüm Türkiye çapına yaymak esas hedefidir.


Ürün ve Hizmetler

ÇEKMEKÖY, EMLAK, SATILIK, KİRALIK DAİRE, VİLLA, PLAZA, DÜKKAN, ÇEKMEKÖY EKŞİOĞLU BEŞYILDIZ, İDEALİSTKENT, CARPE DİEM, DAP PREMİUM, ELTES GÜNEŞİ, EVİDEA, KORU PARK, TERRA PORTİA, VİLLA BELDE, BEŞİKTAŞ AKARETLER, RESİDENCES, ESENTEPE ASTORIA KEMPINSKİ, DORA PARK, EKŞİOĞLU ONUR SİTESİ, ALTIN KOZA, ÇEKMEKÖY ÇAM EVLERİ, AĞAOĞLU MY VİLLAGE, DAP SPACECENTER DAP VİLLAGE, ÖZDORUK KONAKLARI, PARK VERDE, ZİN D KONAKLARI, ALİCE VİLLAGE, ARDENYA PARK, MEŞELİ PARK, RAPSODİ, AKKENT, ARMONİ, BAHAR EVLERİ, TAŞDELEN MEGA KENT, PARADİSE CİTY, REŞAT SELVİ, YEŞİL BELDE, ORKENT, ATAPOL GRENHILL, TALİA EVLERİ, TANAY EVLERİ

#ÇEKMEKÖY ÇEKMEKÖY #EMLAK GAYRİMENKUL #SATILIK KİRALIK #DAİRE DÜKKAN #VİLLA PLAZA


Benzer Firmalar