Seguente Gömlek


Dere sok :2/c

Telefon1: 2122482258

Telefon2:

Fax: 2122482258

Web: www.seguente.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:270 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


SEGUENTE 2006 yılında kuruldu ve kendi sitili ile şekillendi.Kuruluşundan bu yana İstanbul`da önemli bir yere sahip olan firmamızın günlük üretim kapasitesi yaklaşık olarak 2300 adet adet Gömlektir. Bir yıl içersinde İlkbahar - Yaz , Sonbahar - Kış olmak üzere iki ana koleksiyon yaratırız.

Koleksiyonlarımız; giyimde şıklığı tercih eden sert sıradışı dışı erkeklere hitap etmektedir.Yüksek kalitede dizayn edilmiş koleksiyonlarımız seçilmiş kumaşlarla üretilir ve tam teknik detaylar kullanılarak imal edilir.Firmamızın 27 yılı aşkın deneyimi ile size seçkin ürünlerimizi ve koleksiyonlarımızı sunmaktan gurur duyarız..

SEGUENTE Gömlekleri yurt dışında ve Türkiye`de satılmaktadır,üretimimizin %80i yurt dışına 17 farklı ülkeye ihraç ediyoruz ve Türkiyede`de ünlü markaların gömleklerini biz üretiyoruz.


Firmamızın başlıca hedefi tüketicinin en iyi bulduğu ürünü sunmak ve son moda eğilimlerini gereğince üretmektir.Ürünlerimiz ve koleksiyonlarımız özel siparişlere de cevap vermektedir.
Biz sadece Seguente ismi altındaki başarımızı görmenizi isitiyoruz...


Ürün ve Hizmetler

SEGUENTE , yaşamla bu kadar iç içe olan gömleği üretirken kumaşın, dokunun ve rengin yanı sıra erkeğin hayat tarzını ve toplum içindeki yerini yansıtan kişisel imajını da dikkate alıyoruz.Müşterileriyle arasında güçlü bir iletişim bağı bulunan ve bu yakınlığı onların isteklerine en kapsamlı ve en doğru cevapları verebilme yönünde kullanan SEGUENTE, erkek giyiminin sembolü haline gelen gömlek için hergün en yeni teknikleri, dünyanın en seçkin kumaşları ve en titiz işçiliğiyle birleştirerek erkeklere ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyoruz.


SEGUENTE tarafından üretilen tüm ürünlerin kumaşlarında kaliteli pamuk ipliği kullanılmaktadır.
Bunun yanında özel istekler için hazırlanacak ürünlerde pamuk kumaşlarla birlikte sentetik karışımlı kumaşlarda yer almaktadır.Karışımlı ipliklerden hazırlanan kumaşlar ürunün kullanımında pek çok kolaylık sağlamaktadır.Bu kumaşlardan hazırlanan gömleklerin kolay kırışmıyor , yıkandığında çabuk kuruyor ve kolay ütülenebiliyor olması bazı müşterimiz için tercih sebebi olmaktadır.
Ayrıca karışımda ki sentetik ipliğin düşük maliyetli olması, uygun maliyetli ürün arayan müşterilerimiz için de bize özel bir seçenek sunma fırsatı vermektedir.

Türkiye’deki en ileri teknolojiyle donatılmış üretim tesisi ve Avrupa’da bulunan Bayileri ile, yıllardır sürdürdüğü yoğun ve özverili çalışmaların karşılığını alan seguente , her geçen gün daha iyiye ulaşmak için hiç durmaksızın çalışıyor.
Gömlek üretimimizde kullandığımız kumaşlarda üç farklı oran tercih etmekteyiz.

%100 Pamuk - %80 Pamuk %20 Polyester - %70 Pamuk %30 Polyester



Firmamızın günlük gömlek üretim kapasitesi yaklaşık olarak 2300 adet olmakla beraber çok yakında yeni açılan fabrikamızda daha çok kapasiteye çıkmak ilk hedeflermizden biridir.

#gömlek #gomlek #osmanbey #kravat #gomlekciler


Benzer Firmalar