carried display


fevzi çakmak mah. yaş sebzeciler sitesi 9. blok 6. sokak no:10

Telefon1: 0332 342 69 39

Telefon2:

Fax: 0

Web: www.carried-display.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1997 yılında kurulmuş olup Konya’ daki özel ve kamu kuruluşlarının ihtiyacı olan masaüstü yayınlar, süreli yayınlar ve reklam ihtiyaçlarını gidermek amacıyla kurulmuş bir ajans olarak hizmete başlamıştır.2003 yılında Ajans,müşterilerin uluslararası ve yurtiçi fuarlarının stand ve görsel tanıtım ihtiyaçlarını karşımak için CARRIED markasıyla sektörde önemli bir çözüm ortağı olduğunu kanıtlamıştır.Ayrıca iç pazarda bulunan ajansların ve reklam sanayisinin en büyük tedarikçisi olmuştur.

CARRİED:firmalara endüstiriyel ve geniş ebatlarda fotoğraf kalitesinde dijital baskı,portatif fuar stand sistemleri,(Örümcek Stand),yönlerdirme ve navigasyon malzemeleri, poste rtutucular,banner displayler, portatif broşürlükler,vb üretmektedir.Firma,Ürün/Hizmet kalitesinin uluslar arası standartlara uygunluğunu göstermek için ISO Kalite Belgesi çalışmalarını başlattırmıştır.

CARRIED Görsel Tanıtım Sistemleri çatısı altında üretilen yüzlerce sergileme ve stand ekipmanları firma ve ürünlerin olası hedef kitlelerine en etkili biçimde duyurulmasına olanak sağlamaktadır. Türkiye pazarının % 65 ini karşılayan CARRIED,Yunanistan,Suriye, Türki Cumhuriyetleri, Rusya ,Romanya, Almanya gibi ülkelere ürün ihraç etmiştir. Firmanın kısa , orta ,ve uzun vadedeki amacı,tüm sektörlerin ürünlerini tanıtmak ayrıca,kalitesi ve ürün geliştirme birimi geliştirerek farklı ürün seçenekleri ile tanıtım ihtiyaçlarındaki sorunları en aza indirmektir.



CARRIED SHOWCASES & DIGITAL INKJET PRINTING


Ürün ve Hizmetler

örümcek stand , fuar standları , görsel tanıtım sistemleri , reklam hizmetleri , karşılama masaları , tattırma standları, panolar, çerçeve, broşürlük, bannerlar , roll banner , tabela

# # # # #


Benzer Firmalar