Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » SAMSUN Gıda sanayi » BEREKET GIDA- TURŞU , ŞALGAM SUYU, LİMON SOSU, SİRKE

BEREKET GIDA- TURŞU , ŞALGAM SUYU, LİMON SOSU, SİRKE


ÖRNEK SANAYI SITESI SAHIL CAD NO :9 KUTLUKENT /SAMSUN

Telefon1: 0 362 266 79 20

Telefon2:

Fax: 0 362 266 79 40

Web: www.marinalimon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1965
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Bereket Gıda adı altında 1965 yılında faaliyete geçmiştir.Bizler 3.nesil yöneticiler olarak 1996 yılında şirketleşerek imalat sanayine adım attık. İlk olarak limon sosu üretimiyle başlayan üretimimiz ilerleyen yıllar süresince gelişmeler göstererek ürün portföyüne yeni ürünler eklemiştir. Halen daha Ar-Ge çalışmalarıyla tüketicilere farklı ürünler sunmayı hedeflemektedir. Hedefimiz ürünlerimizi ülke pazarında geniş kitlelere ulaştırıp ülke ekonomisine katkı sağlayıp dünya pazarına açılarak bir dünya markası olmaktır.
Müşterilerimizin ürünlerindeki kalitenin sürekliliğini sağlamak amacıyla üretim tesisimizde son teknolojik makina yatırımına yönelmektedir ve ürün çeşitliliğini sağlamak amacıyla çeşitli araştırma projeleri gerçekleştirmektedir. Bereket Gıda Sanayi kalitesini her geçen gün artan ürün çeşidi ile daha geniş tüketici grubuna ulaştırmaya, doğru yatırımlarla sektörde ilerlemeye, hayatınıza mutluluklar katmak için çalışmaya devam etmektedir. Bu doğrultuda müşterilerimizin isteklerine yönelik çeşitli ürünler oluşturmaktayız. Şirket büyüme ve başarısının müşteri istek ve ihtiyaçlarını sürekli olarak karşılayarak olacağına inanan firmamız pazar hareketlerini ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmektedir.
Bereket Gıda’nın Hedef ve İlkeleri
• Ürün çeşidi ve kalitesini tüketici beklentileri ve istekleri doğrultusunda yönlendirmek,
• Tüketici memnuniyetini ön planda tutmak,
• Yürürlükte olan yasalar çerçevesinde hareket etmek ve maksimum düzeyde duyarlı olmak,
• İstihdamı arttırmak, insana yatırım yapmak, çalışanlarımızı eğitmek, iş memnuniyetini sağlamak ve motivasyonu arttırmak,
• Üretimde hijyen konusunu ön planda tutup tüketicilere sağlıklı ve güvenilir ürün sunmak
• Takım çalışmasına önem vermek,
• Ulusal ve Uluslararası standartlarda üretim ve dağıtım hizmeti sağlamak,
• Tüketicilerimizin isteklerini karşılayacak kalitede ürünleri, rekabet ortamının gerektirdiği maliyette üretmek ve zamanında teslim etmek,
• Mükemmele ulaşmak için, tüm çalışanlarımızın sürekli gelişme bilinci içerisinde, işlerini ilk seferde tam ve doğru şekilde, sıfır hata hedefleyerek yapmaları temel görev ve sorumluluklarıdır.
Bereket Gıda için müşteri memnuniyetinin vazgeçilmez koşulu; iç ve dış müşterileriyle gerekli iletişim kanallarını kurmak ve onların beklenti ve şikayetlerini ele alarak toplam kalite anlayışı başta olmak üzere ürün ve satış sonrası hizmetleri geliştirmektir.
Bereket Gıda; kurumsal kimliği olan, güvenilir, saygın, disiplinli, kararlarında ve stratejilerinde tutarlı, toplam kaliteye inanan bir firmadır. Firma değerlerinden ödün vermeden, hijyen ve temizliğe önem veren, sağlıklı ürünler sunarak müşteri beklentilerini karşılamak vazgeçilmez koşuludur.
Bereket Gıda; çalışanları, tedarikçileri ve müşterilerine karşı saygı ve sorumluluklarını yerine getirirken, çevreye, topluma ve sektöre karşı görevlerinin de bilinci içerisindedir. Çalışanlarının fikir, inanç ve düşüncelerine saygılıdır.
“Ürünün değil, müşterin


Ürün ve Hizmetler

TURSU , SALGAM SUYU, LIMON SOSU, SIRKE, KEKIK SUYU, NAR EKSISI SOSU, SARIMSAK SOSU,

# # # # #