PARK ORGANİZASYON


silifke caddesi mersin

Telefon1: 0324 2392592

Telefon2: 05323838918

Fax: 0324 2392592

Web: www.paradiseorganizasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MERSİN PARK ORGANİZASYON

Düğün-Davet Organizatörünüz Diyorki!..

Mersin ‘deki Düğün organizasyonlarınızı
Bırakın Profesyoneller Yapsın...

Dügününüzün akıllarda hoş bir anı olarak kalmasını ve her şeyin kesinlikle eksiksiz olmasını istiyorsanız yapacağınız tek şey hayallerinizi ve isteklerinizi en ince ayrıntısına kadar BİZE anlatıp düğününüzün keyfini çıkartmak.

Bizler ,evlenecek çiftlerin beğenileri, ilgi alanları, yaşam tarzları doğrultusunda özel düğün konseptleri hazırlıyoruz.. Bu konseptlerde, düğünün balayı programı dahil en ince detaylar planlanıyor. Mekan güzelleştirmeyi bir sanat olarak ele alıp, organizasyonu,otel kapısından balo salonundaki nikah masasına kadar bir bütünlük içinde uzanıyor. Masa düzenlemeleri, düğünlerin olmazsa olmazı gümüş şamdanların canlı yada kurutulmuş güllerle süslenmesi, peçetelikler, pasta seçiminin tamamı; belirli bir renk, armoni ve ahengi sağlayacak şekilde ele alıyoruz.

Mekan ve mönü seçiminden sanatçı ve müzik grubu teminine, davetiyelerin tasarımı ve basımından dağıtımına, nikah şekerlerine kadar her işi üstlenirken çiftlerin neşelerinin bir an bile kaçmaması için çalışıyorlar.

Limuzin servisi, havai fişek gösterileri, animasyon ve video gösterilerine kadar uzanan geniş bir yelpazede hizmet sunuyoruz.

DÜĞÜNÜNÜZ VE

AÇILIŞ ORGANİZASYONLARINIZ İÇİN

Mutlaka bizden Fikir almanızı Tavsiye ediyoruz.

Burada en önemli detaylar dan bir taneside Düğün organizasyonu nuzun Tarihini kesinleştirdikten sonra Düğün Mekanı nın ayarlanması konusunda geç kalmamanız…

Düğün Organizasyonlarınızda birlikte olmak dileğiyle….
İyi bir hazırlık dönemi diliyoruz.


PARK ORGANİZASYON

ÖZCAN BALCAN--UMUT ALOĞLU

TEL:0324 239 25 92
GSM:0532 383 89 18---0532 245 03 93

turgutreis mah. 4101 sk. aloğlu apt
MERSİN


Ürün ve Hizmetler


#mersin organizasyon #mersin açılış organizasyon #mersin dügün organizasyon #mersin havai fişek #mersin festival organizasyon


Benzer Firmalar