Biotem Temizlik


Kocatepe Mahallesi Bayındır 2. Sokak İsmet Apartmanı No:49/9 06420 Kızılay / Çankaya / ANKARA

Telefon1: 0 312 417 18 71

Telefon2:

Fax: 0 312 417 18 58

Web: www.biotem.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biotem Kurumsal Hizmetler bir aile şirketi olup, 16 Şubat 1993 yılında hizmet sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulmuştur.

Geride bıraktığımız 15 yıl içinde firma referanslarımızdan da görüleceği üzere, kurumsal hizmet kapsamında Türkiye genelinde bir çok kamu kurum ve kuruluşu ile özel sektörün kapalı mekan ve çevre temizlik hizmetleri, ilaçlama, bahçe bakımı ve peyzajı ile buna bağlı diğer hizmetleri (Evsel, Endüstriyel atıkların toplanması ve nakli, vasıflı eleman temini vb.) firmamız tarafından yerine getirilmektedir.

2003 yılında müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda şirket ortaklarımızca SİMPA Temizlik Ve Danışmanlık Hizmetleri adıyla bir şirket kurularak BİOTEM grubu`na eklenmiş ve bu şirketimiz bünyesinde evassist birimi kurulmuştur, ev ve işyerlerine yönelik perakende temizlik, ilaçlama, bahçe bakımı ve peyzaj ile buna bağlı diğer hizmetler, bu birim tarafından yerine getirilmektedir.

Hizmet Yeterliliği T.S.E. tarafından onaylan Biotem, ISO 9001 : 2000 Kalite Belgesi ile Uluslararası Kalite Standardını yakalamıştır.


Ürün ve Hizmetler

Biotem, Temizlik Ankara, Ankara temizlik, İlaçlama Ankara, Bahçıvan Ankara, Bahçe bakımı Ankara, İnşaat temizlik Ankara, Günlük temizlik Ankara, Dış cephe temizliği Ankara, Şirket temizliği Ankara, Kurumsal temizlik Ankara

#Temizlik Ankara, Ankara temizlik #İlaçlama Ankara, Bahçıvan Ankara, #Günlük temizlik Ankara, Dış cephe temizliği Ankara #Şirket temizliği Ankara #Kurumsal temizlik Ankara


Benzer Firmalar