Anasayfa » Caterıng hizmetleri » Gıda Sanayii » İSTANBUL Caterıng hizmetleri » Kaşık Catering & Toplu Yemek

Kaşık Catering & Toplu Yemek


Poligon Mahallesi Kahramanlar sokak No:7 Sarıyer / İstanbul

Telefon1: 0212 277 86 20

Telefon2: 0212 277 83 42

Fax: 0212 323 50 41

Web: www.kasikyemek.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kaşık Catering & Toplu Yemek olarak, İstanbul - İstinye’de ki üretim tesisimizde, İstanbul genelinde personel yemeklerinde, dernek toplantılarınızda, toplu yemek, tabldot yemek hizmetleri, sinema dizi film set yemekleri ve tüm organizasyonlar için hizmetinizdeyiz.
Kaşık Catering & Toplu Yemek ` in size sunduğu alternatiflerden birini düşünmeye değer bulduğunuz takdirde üretim tesisimizi yerinde görüp, kalite uzmanları ve gıda mühendislerimizle fikir alışverişinde bulunduktan sonra seçiminizi yapabilirsiniz. Kaşık Catering & Toplu Yemek`de hizmetin her safhası kalite ve hijyen kuralları açısından mercek altına yatırılmakta ve belgelendirilmekte.
Gelin Kaşık Catering & Toplu Yemek ve çözüm ortaklarının kalitesini yerinde test edin, uygun fiyata da kalite satın alınabileceğini kendi gözlerinizle tespit edin.


Ürün ve Hizmetler

yemek, hazır, toplu, catering, tabldot, davet, organizasyon, sabah, öğle, akşam, gıda, üretim fabrikası, özel günler, toplantılar, üretim, istanbul, davet, sandwich, kokteyl, cockteyl, yemekçi, tabldotçu, yemek, toplu yemek, catering, servis, lezzet, hijyen, iso, haccp, tse, projeler, Açılış davetleri, Parti, Garden parti, Düğün, nişan, sünnet organizasyonları, Dogum günü, Fuar ikaramları, Toplantı organizasyonları, İş toplantıları, Öğrenci şenlikleri, Bayi yemekleri, Yat gezileri, Boğaz turları, Seminer organizasyonları, Sergi açılışları, Çocuk şenlikleri, Öğrenci gezileri, İftar Yemekleri

#yemek,hazır #toplu,catering #tabldot,davet,organizasyon #düğün,nişan #özel günler


Benzer Firmalar