Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat makinaları » Duramak İnşaat Makineleri, kiralık kule vinç, inşaat asansörü, inşaat platformu

Duramak İnşaat Makineleri, kiralık kule vinç, inşaat asansörü, inşaat platformu


Yasemin Sokak No:6 Levent 80620 İstanbul / Türkiye

Telefon1: 0212 280 98 99

Telefon2:

Fax: 0212 280 98 99

Web: www.duramak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Atilla Dural Mümesillik İnşaat Turizm Tic. Ltd. Şirketi tarafından inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve inşaat ekipmanlarını yüksek maliyetleri nedeniyle satın almayı tercih etmeyen firmalar için 20 yılı aşkın süredir verdiği kiralama hizmetini kule vinçler, inşaat platformları ve yük asansörlerinden oluşan bir filo oluşturarak kiralama hizmeti vermek amacıyla 2005 yılında DURAMAK’ı kurdu.

Bu şekilde, kiralama yöntemiyle müşterilere vinç ve yük asansörlerini daha kısa süreli kullanma fırsatının verilmesi sağlanarak, müşterilerin satın alma yükünden ve bakım, depolama gibi yüksek yatırım masraflarından kurtarılması amaçlandı.
Atilla Dural, 1966 yılında Ankara’da kuruldu. Şirket yıllar içerisinde istikrarlı bir büyüme göstererek inşaat ekipmanları distribütörlükleri ile inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalara inşaat makineleri satış ve kiralama hizmetleri vermeye başladı.
Liebherr Kule Vinçleri, Alimak-HEK Asansör ve Platformlarının Türkiye’de satışını gerçekleştiren Atilla Dural, makinelerin kurulum, bakım, onarım ve yedek parça sağlanması konularında satış sonrası servis hizmetini de başarıyla vermektedir.
Atilla Dural, inşaatın yanı sıra, yüksek gerilim, fiber optik ve telekomünikasyon kabloları konularına ağırlık veren Atilla Dural, enerji, sanayi tesisleri, telekomünikasyon ve savunma gibi yüksek yatırım odaklı sektörlerde uzmanlaşmıştır.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar