PMC PLASTİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Ikitelli Org.San.Böl. Aymakoop sanayi Sitesi C-1 Blok No.118

Telefon1: 0212 671 20 79

Telefon2:

Fax: 0212 671 09 32

Web: www.pmcplastik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bizler 10 yılı aşkın bir süredir, plastik enjeksiyon kalıpları ve mamül üretimi ile bu sektörde üretim yapmakta iken , sert plastik ve kalıp tecrübelerimiz ışığında , sizlereden gelen ihtiyaç ve talepler doğrultusunda ,
2008 yılı itibariyle, piyasada kauçuk etiket diye tabir edilen, ayakkabı, poromosyon ve tekstil sektöründe çokça kullanılan 3 buyutlu , çok renkli PVC plastik etiket ve promosyon emtealarını teknolojik ekipman desteği ile insan faktörünü ve hatalarını minimize ederek, üretim maksatlı yeni şirketimizi kurduk.
Şirketimizin üretim depertmanında sistem mühendislerimizin hazırladığı, el değmeden üretim yapabilen bilgisayar destekli makinalarımız kurulmuş olup üretim bu çerçevede hatasız ve hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir.Bunun yanı sıra kullandığımız PVC hammadde , gıda ve insan temasında kanserojen madde içermeyip , bu üretim anlayışıyla gerekli belgelere sahiptir.
Genel olarak emekyoğun olarak yapılan bu emtealar, ilk olarak dünyada ve Türkiyede firmamız tarafından yapılmaya başlanmıştır.
Şirketimizin vizyonu yaptığı bu atılımla, başta yurtdışından ithalatın önüne geçmek, bunun yanı sıra üretim hızlılığından dolayı, siz firmaların stok maliyetini düşürebilmek ve genel anlamda fiyat yapısını aşağıda tutarak sizlere hizmet vermektir.

Bize ulaştığınız taktirde sert plastik veya yumuşak plastik alanında tüm projeleriniz en kısa zamanda firmamız tarafından değerlendirilip tarafınıza raporlanacaktır.
Saygılarımızla,


Ürün ve Hizmetler

anahtarlık,
key chain,
bardak altlığı,
kauçuk etiket
plastik,
plastic,
kalıp,
makina,
pvc,
plastisol,
bar mat,
coaster,
arma,
soft plastic items,
kapak,
oto kokusu,
air fresher,
mikro enjeksiyon,
promosyon,

#pvc #promosyon # # #


Benzer Firmalar