Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » BURSA Ambalaj Genel » Avas Dış Ticaret Ltd. Şti.

Avas Dış Ticaret Ltd. Şti.


Hacivat Mah. Sandıkçılar San. Sit. Filiz Sk. No:12/2

Telefon1: (0.224) 341 85 55

Telefon2: 0.532. 736 93 32

Fax: (0.224) 341 85 55

Web: www.avasambalaj.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1974
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, kurucumuz Atilla BATTALLAR tarafından 1974 yılında BATTALLAR AMBALAJ olarak kurulmuştur.1991 yılına kadar sektörde BATTALAR AMBALAJ olarak hizmet vermiş ve 1991 yılında adını Avas Dış Ticaret LTD. ŞTİ. olarak değiştirmiş ve zaman içersinde ürün ağını genişletmiş ve genişletmeyede devam etmektedir...

Avas Ambalajın misyonu, dünyadaki en son teknolojiyi takip etmek, kullanmak ve gereken yeni teknolojileri geliştirerek en kısa zamanda, en iyi ürünü sağlayarak müşterilerini memnun etmek, aynı zamanda kişisel bilgi, yetenek ve işbirliğini arttırabilmektir.

Son olarak Türkiye`ye ithal edilen üzüm koruma (Grape Guard) kağıdını kendi bünyesinde üreterek ülke ekonomisine katkı sağlamıştır.


Ürün ve Hizmetler

Pasta Kağıdı (Kapsül) Ürünümüz pastaların altında, kestane şekeri, cezerye ve yaş incirin paketlenmesinde ürünün cazibesini arttırmak ve salgılamış olduğu şeker veya şerbeti muhafaza etmek için kullanılır. Ürünü Ebatlar 1) 10 cm çapında 2) 8 cm çapında 3) 5, 5 cm çapında (İstenildiğinde firma baskılı yapılır) Kağıt Poşet Ürünümüzün kullanım alanları çok geniştir.Unlu mamüllerinde, yaş üzümün paketlenmesinde, çatal, kaşık, Fast Food gibi birçok sektöre hitap eden bir üründür.Değişik ebetlarda ve seçeneklerde baskılı yada baskısız olarak üretilmektedir. Baskılı Sarma Kağıdı (Hutbook) Meyvelerin paketlenmesi sırasında (Narenciye, Deveci Srmudu gibi) firmanın reklamını reklam etmek amacıyla ve daha cazibeli hale getirmek için kullanılır. Beyaz Hutbook Deveci Armudu, Ayakkabı, Gömlek vb. ürünlerin paketlenmesinde kullanılır. Kenar Kartonu Sandık kenarlarında kullanılan ürünümüz, ambalajın daha cazibeli görünmesini sağlar. Üzüm Koruma (Grape Guard)

#avas ambalaj #avas kağıtçılık #avas pack #avas kağıt #kagıt ambalaj


Benzer Firmalar