Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » ANTALYA Gıda sanayi » Nobel Tarım Gıda

Nobel Tarım Gıda


Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap 21. Cad.

Telefon1: 02422581848

Telefon2:

Fax: 02422581849

Web: www.lony.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Nobel Tarım Gıda Ltd. Şti. Antalya Organize Sanayi’nde toplam 32.078m² açık alan ve 10.000m² kurulmuş olup, saatte 10 ton meyve sıkacak kapasiteye sahiptir. Meyveyi dalından toplayarak, üretim tekniğimiz sayesinde meyve suyunun besin değerlerine zarar vermeden doğal ürünlerimiz elde edilmektedir. Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan üretilmektedir. Uzman kadromuz ve lojistik hizmetimizle tüketiciye ulaştırılmaktadır.

Vizyonumuz
Hedefimiz ülkemizde ve uluslararası alanda kaliteli, tanınmış ve beğenilen bir marka haline gelmek.

Misyonumuz
İnsanların gerçek, doğal, katkısız meyve suyu içmesini sağlamak ve tarıma dayalı ülkemizde meyveleri doğallığına zarar vermeden en sağlıklı şekilde kolay tüketilebilecek hale getirmek.


Ürün ve Hizmetler


LONY %100 SIKMA MEYVE SUYU
Lony %100 Sıkma Portakal Suyu dalından taze, sağlam ve olgun olarak toplanarak aynı gün içerisinde sıkılır. Kullandığımız üretim teknikleri ile portakalın besin değerine zarar vermeden Lony %100 Portakal Suyunu sunmamızı sağlar. Portakal suyunda bulunan C vitamini ve folik asit sayesinde vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir, soğuk algınlığına karşı korur. Lony %100 Portakal Suyu, faydalarının yanı sıra ferahlatıcı, tatlı ve lezzetli tadıyla da içme keyfini yaşatır. İçerisinde katkı maddesi v
ÜRETİM SAĞLAM, OLGUN VE TAZE MEYVELERLE BAŞLAR. MEYVELER AYNI GÜN İÇERİSİNDE SIKILIR VE ŞİŞELENİR. İÇERİSİNE KORUYUCU KATKI MADDELERİ VE İLAVE SU KATILMAZ. YÜKSEK KALİTEDE BESİN DEĞERİ VE UZUN RAF ÖMRÜ İÇİN PASTÖRİZE EDİLİR. DOĞAL OLARAK ÜRETİLİP SOĞUK SİSTEMLE MUHAFAZA EDİLİR. ÜRÜNLERİMİZ İLK GÜNKÜ TAZELİĞİNİ KORUR.

Direkt meyveden sıkılır.
Konsantreden üretilmez,
Doğal aromalıdır,
İlave aroma içermez,
Yapay katkı maddesi içermez,
Renk maddesi içermez,
İlave şeker içermez,
İlave su içermez,
Stabilizör içermez,
Koruyucu içermez,
E serisi katkılar içermez.

# # # # #


Benzer Firmalar