MİLENYUM ANAOKULU


kalamış fener cad. tevfik paşa sok. no:17 kadıköy

Telefon1: 0216 349 58 66

Telefon2: 0 216 349 58 76

Fax: 0 216 345 88 10

Web: www.milenyumcocuk.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Okulumuzun şehir merkezinde, yeşillikler içindetoplam 500 m2 kapalı kullanım alanı olan ve üç kattanoluşan bağımsız bir binada hizmet vermektedir. Her yaşgrubu için geniş alanlı sınıfları iki adet etüd sınıfı,bilgisayar sınıfı, müzik sınıfı olan ilk iki katınüzerinde tüm bina alanını kapsayan genişlikte (180m2)çok amaçlı kullanılabilen bir salonumuz mevcuttur.
Bu salonda geniş bir sahne, teatral eğitimçalışmalarına uygun olarak hazırlanmış olan ev, dükkan,kafeterya, kukla sahnesi, artık malzeme deposubulunmaktadır. Bu alanda bale halk dansları, jimnastikçalışmaları, veli toplantıları, özel gün kutlamaları iledoğum günü partileri yapılmaktadır. Binanın her katındaçocukların zihinsel ve kültürel gelişmelerini sağlamakamacıyla müzik yayını yapılmaktadır. Ayrıca her bölümünkamerayla izlenme olanağı vardır.
Eğitim slayt,episkop, bilgisayar ve digi photo camera, dvd, vcdplayer gibi teknik imkanlarla sürdürülmektedir.Bilgisayarda animasyonlu yabancı dil başlangıççalışmalarının yanında İngilizce dersleri Amerika`lıokul öncesi pedogojik formasyonu almış öğretmentarafından verilmektedir. Bale çalışmaları, konusundauzman bir Türk, bir Rus bale öğretmeni tarafındanuygulanmaktadır. Halk dansları ise konusunda uzmaneğitici tarafından öğretilmektedir. Okulumuzun yemeklerikonusunda deneyimli özel aşçımız tarafından titizliklehazırlanıp sunulmaktadır. Hijyenik koşullara çok önemveren okulumuzda tüm halılar leke ve toz tutmayan, astımhastalarına risk yüklemeyen özellikle Amerikan yapımıözel halılardır. 300m2 büyüklüğündeki okulumuzunbahçesinde çocuğun yararlanabileceği tüm olanaklarbulunmaktadır. Bunlar: Mini futbol, basketbol, voleybolalanı, kapalı kum havuzu, tohum yetiştirme ve oyun parkıile bisiklet yolu ve yazları kullanılan filtreli yüzmehavuzu v.b. dir. Okulumuzun bina ve bahçe çevresi özelgüvenlik sistemine sahiptir.


Ürün ve Hizmetler

18-72 ay arası çocukların eğitim ve öğrenim gördüğü kurum.

#anaokulu #yuva #kreş #anasınıfı #oyun grubu


Benzer Firmalar