Anasayfa » Otobüs işletmeleri » Turizm » İSTANBUL Otobüs işletmeleri » ÇETİN TURİiZM TİCARET VE NAKLİYAT

ÇETİN TURİiZM TİCARET VE NAKLİYAT


MALTEPE

Telefon1: 0216 421 17 89

Telefon2: 0216...................

Fax: 0216 421 00 33

Web: www.cetinturizm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:62 (Yönetici:3 | Memur:6 | İşçi:53
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ITALY-mondo

1.FİRMAMIZ 1992 YILINDA KURULUP DEĞERLİ MÜŞTERİLERİNİN HİZMETİNE AÇILMIŞTIR. YAPILAN İŞLERDEKİ KUSURSUZLUK VE CİDDİYET İLE MÜŞTERİLERİNİN TAKDİRİNİ KAZANMIŞTIR, VAROLUŞ NEDENLERİNDEN BİRİ YAPABİLECEĞİ İŞLERDE VAR OLMAK, UĞRAŞAMAYACAĞI İŞLERİ YAPMAMAK ESASDIR.
2.FİRMAMIZ DAKİ İLGİL KİŞİLER ULAŞARAK VAR OLDUĞUMUZ SEKTÖRLERDE SORUNLARINIZA ÇÖZÜM BULABİLİR VE TEKLİFLER İSTEYEBİLİRSİNİZ.
1. TÜM HAKLARI SAKLIDIR.


Ürün ve Hizmetler


Kiralık araçlar (otobüs, minibüs)
KISA BİR SÜRE İÇİN FİRMAMIZA AİT ŞÖRLÜ MİNÜBÜSLER, OTOBÜSLER GÜNLÜK VEYA AYLIK OLARAK KİRALIKDIR. MİNÜBÜSLER(YENİ MERCEDES SPRİNTER) GÜNLÜK 100 YTL + KDV. DİR. OTOBÜSLER (YENİ NEOPLAN CITY LINER) GÜNLÜK 400 YTL+ KDV. DİR. FİRMAMIZA AİT FARLI ARÇLAR OLUP VERİLEN FİYAT VERİLERİ BAHSİ GEÇEN ARAÇLARA AİT OLUP ŞEHİR İÇİ TARİFESİDİR. ÜCRETE DAHİL OLMAYAN MASRAFLAR OLUP BUNLAR; YAKIT GİDERLERİ,KÖPRÜ,OTOBAN GEÇİŞ ÜCRETLERİ VE SÜRÜCÜNÜN YEMEK MASRAFLARI, OTOPARK GİDERLERİ, ÜCRETE
Transfer- VIP Araçlar-
FİRMAMIZDA FARKLI MODELLERDE, BÜYÜKLÜKTE, TASARIMDA ARAÇLAR BULUNMAKTADIR. FİRMAMIZDAKİ İLGİLİ KİŞİLERLE İRTİBAT KURARAK İSTEDİĞİNİZ ARAÇLAR HAKKINDA BİLGİ ALABİLİR, TEKLİF İSTEYEBİLİRSİNİZ.
Turistik İşletmeler > Seyehat AcentalarıTuristik İşletmeler > Turizm HizmetleriTaşımacılık > Araç KiralamaTaşımacılık > Kargo ve KuryeTaşımacılık > Okul ServisleriPersonel servisleri> ücretsiz müşteri servisleriHasta nakil ambulansları> Hasta ve ziyaretçi servisleriHafriyat> Nakliyat> LojistikVIP. ARAÇ KİRALAMA

#TURİZM #TAŞIMACILIK #SERVİS HİZMETLERİ #VIP. ARAÇ KİRALAMA #hasta nakil ambulansı


Benzer Firmalar