Anasayfa » Tarım » Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » BALIKESİR Tarım » ceviz fidanı doğuş fidancılık

ceviz fidanı doğuş fidancılık


BANDIRMA

Telefon1: 05342918239

Telefon2:

Fax: 02667148575

Web: www.cevizbademfidani.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kendi üretim sahalarımızda üretimini yaptığımız Aşılı ceviz badem ve meyve fidanlarımız sertifikalı cinsine uygun ve 1. sınıf kalitede olup devlet desteklemesi kapsamındadır. Tüm yerli ve yabancı cinsler mevcuttur. Fidanlarımız açık kök ve yılın on iki ayı dikilebilen tüplü köktür. Türkiye’nin her noktasına kargoyla fidanlarınız teslim edilir.


Ürün ve Hizmetler


ceviz fidanı
Aşılı ceviz, badem ve meyve fidanı satışlarımız başlamıştır. Fidanlarımız sertifikalı cinsine uygun ve devlet desteklemesi kapsamındadır. Tüm yerli ve yabancı cinsler mevcut olup siparişleriniz kargoyla adresinize teslim edilir.
ceviz fidanı-tüplü
Tüplü aşılı ceviz fidanlarımızın satışı devam etmektedir. Fidanlarımız sertifikalı cinsine uygun ve devlet desteklemesi kapsamındadır. Tüm yerli cinsler mevcut olup fidanlarımızın tamamı kendi üretim seralarımızda yetiştirilmektedir.
badem fidanı-tüplü
Tüplü aşılı badem fidanlarımızın satışı devam etmektedir. Fidanlarımız sertifikalı cinsine uygun ve devlet desteklemesi kapsamındadır. Tüm cinsler mevcut olup fidanlarımızın tamamı kendi üretim seralarımızda yetiştirilmektedir.
fidan
Kendi üretim sahalarımızda ve seralarımızda üretimini yaptığımız Aşılı ceviz badem ve meyve fidanlarımız sertifikalı cinsine uygun ve 1. sınıf kalitede olup devlet desteklemesi kapsamındadır. Tüm yerli ve yabancı cinsler mevcuttur. Fidanlarımız açık kök ve yılın on iki ayı dikilebilen tüplü köktür. Türkiye’nin her noktasına kargoyla fidanlarınız teslim edilir.
Aşılı ceviz, badem ve meyve fidanı

#ceviz fidanı #aşılı ceviz #aşılı badem #fidan fidancılık #ceviz badem


Benzer Firmalar