Tolga Bilişim


Atapol sitesi A6 Blok K:4 D:9 Ümraniye

Telefon1: 5556972982

Telefon2: 216 5332038

Fax:

Web: www.tolgabilisim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

6 yıllık satış tecrübemle 2008 yılında açtığım www.tolgabilisim.com sitesi ile müşterilerime en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlıyorum. Müşteri memnuniyetinden ödün vermeden, hizmet kalitemi siz değerli müşterilerimiz için layıkı ile yerine getirmeye çalışacağım. Tüm ticari işletmelerin asıl amacı kar etmektir. Reklam ve tanıtımın asıl amacı da, kar etmek isteyen müşteriye en doğru kanaldan kendisini ifade edebilmesini sağlamak ve karını arttırmasına yardımcı olmaktır. Web sitelerinin de temel mantığı budur. Firma olarak benim yaptığım da satışınızı arttırmaya ve kurumsal bir kimlik için ilk adımı atmanıza yardımcı olmaktır. Unutulmamalıdır ki, İşlerin en durgun zamanında bile, reklam yatırımı yapan firmalar sektörlerinde bir adım önde olmayı bilmişlerdir. İşleriniz berekletli, satışlarınız karlı, kazancınız daim olsun.
Hizmetlerimiz arasında web sitesi tasarımı, müşterilerimizin ürün fotoğraflarının çekimi, logo oluşturma, arama motorlarına kayıt gibi işler gelmektedir. 2008 yılında kurulan Tolga Bilişim, uygulamayı düşündüğü yazılım ve donanım projeleriyle dünyanın önde gelen bilişim firmalarından biri olmaya gayret göstermektedir. Bu konuda hazırladığım bir patentli başvurum olup, tv ve medya sektöründe ciddi kar getirecek tv üzerinden alışveriş sistemi ile ilgili sponsor arayışım devam etmektedir.

Tolga Bilişim olarak, müşterilerime zamanında ve kaliteli bir hizmet vermeyi amaçlamaktayım. Web sitesi yapımı ve pazarlama hizmeti sunan Tolga Bilişim, ileride hosting ve domain tescili gibi işleri de bünyesinde barındırmayı amaçlamaktadır.

Kar etmek için ilk adımı birlikte atalım, siz kazançlı çıkın. Kampanyamızdan faydalanmak için 3 sayfalık web sitenizi sadece 120 YTL’ye hazırlayalım. İletişim bilgileriniz, firma profiliniz, logonuz, fotoğraflarınızla kendi adınıza bir web siteniz olsun. Google, Yahoo, Msn, altavista gibi arama motorlarına kaydınızı yapalım, Kurumsal adımı birlikte atalım. Not : Web sitenizin arama motoru kaydı yapıldıktan sonra ilk sayfalarda yer alacağınız konusunda herhangi bir taahhüdümüz yoktur. talepleriniz için bilgi@tolgabilisim.com mail adresinden yada 0 555 697 2982 - 0 216 5332038 nolu telefonlardan irtibat kurabilirsiniz.

Size yapılan web sitesi şablon bir çalışma ( hazır bir kalıp üzerine yerleştirilmiş bir web sitesi) değildir. Sitenizin yapımında fotoğraf çekiminden, logo tasarımına kadar yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Size yapılan bir web sitesi, diğer müşterilerim için de bir referans olacaktır.

Web siteniz hazırlanmadan önce, anasayfanız tasarlanarak size gösterilir. Yaptırmak istediğiniz sitenin arka rengini ,fotoğraflarınızın nerede bulunacağını, renk kartelasını beraber seçer ve sitenizin yapımına başlarız. Ödemenin yarısını işe başlarken, kalan yarısını da web siteniz yayına girdiğinde ödenmesi gerekir.İstanbul içinde web sitesi yaptırmak isteyen müşterilerim için gerekirse telefonla bilgi verirseniz işyerinize gelerek yardımcı olabilirim. İstanbul dışından web sitesi yaptıracak firmal


Ürün ve Hizmetler

Değerli Müşterimiz, Alan Adınız + web tasarımınız + e posta hesaplarınız 3 sayfa sadece 120 ytl olarak sunuyorum. Size yapılan web sitesi şablon bir çalışma ( hazır bir kalıp üzerine yerleştirilmiş bir web sitesi) değildir. Sitenizin yapımında fotoğraf çekiminden, logo tasarımına kadar yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Size yapılan bir web sitesi, diğer müşterilerim için de bir referans olacaktır. Web siteniz hazırlanmadan önce, anasayfanız tasarlanarak size gösterilir. Yaptırmak istediğiniz sitenin arka rengini , fotoğraflarınızın nerede bulunacağını, renk kartelasını beraber seçer ve sitenizin yapımına başlarız. Ödemenin yarısını (60 YTL 1 - 3 sayfa arası ) işe başlarken, kalan yarısını da 2 iş günü içinde web siteniz yayına girdiğinde ödenmesi gerekir.İstanbul içinde web sitesi yaptırmak isteyen müşterilerim için gerekirse telefonla bilgi verirseniz işyerinize gelerek yardımcı olabilirim. İstanbul dışından web sitesi yaptırmak isteyenlerle de telefonla görüşerek fotoğraflarını temin ettiğim taktirde siteleri en kısa zamanda hazır olur. detaylı bilgi için www.tolgabilisim.com sitemi ziyaret edebilirsiniz. Tel : 0555 697 29 82 - 0216 533 20 38 Tolga Bişkin.

#web, sitesi, yap, internet #firma, istanbul, sayfa, tasarımı, #tolga, bişkin, www.tolgabilisim.com #hizmet, kalite, photoshop, #host, domain, ümraniye,


Benzer Firmalar