Network Global Logistics


Ataşehir Bulvarı

Telefon1: 02164554002

Telefon2:

Fax: 02164554005

Web: www.networkgloballogistics.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye ve dünya genelindeki bir çok kurumsal şirkete global standartlarda hizmet veren Network Global Logistics, uluslararası pazardaki lojistik ihtiyaçlarını yakından takip ederek müşterilerine düşük maliyetin yanı sıra kaliteli hizmet sunmaktadır.



Karayolu, Denizyolu, Demiryolu ve Hava yolu taşımalarında dünya genelindeki acente ağı sayesinde müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına son donanımlı ekipmanları ile hizmet vererek lojistik sektöründeki ciddi sorumlulukları üstlenmektedir.



Enerji, Makine, Otomotiv, Ambalaj, Boya, Deri, Elektronik, Tekstil, Fuar, Maden, Mobilya, Plastik, Medikal, Telekomünikasyon ve İnşaat sektörlerine yönelik lojistik faaliyetlerimize Depolama, Dağıtım ve Gümrükleme dahil hizmet sunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

KARAYOLUKomple ve Parsiyel TaşımacılıkNetwork Global Logistics, Avrupa, İskandinavya, Ortadoğu ve Balkan ülkelerine / ülkelerinden karayolu ile ithalat, ihracat ve transit taşımacılık hizmeti vermektedir. Komple yüklemelerin yanı sıra birçok ülkeden / ülkeye düzenli olarak parsiyel yükleme organizasyonu gerçekleştirmektedir. Çalışmakta olduğumuz hatlar: Afganistan, Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Belarus, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Ermenistan, Finlandiya, Fransa, Gürcistan, Hırvatistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lüksemburg, Macaristan, Norveç, Özbekistan, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Suudi Arabistan, Suriye, Tacikistan, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün, Yemen, Yunanistan Transit TaşımacılıkNetwork Global Logistics, Avrupa ile Asya arasında taşınacak tüm transit yüklemelerde de direkt ya da aktarmalı olarak servis verebilmektedir.Örnek hatlar: Almanya-Türkmenistan, İngiltere-Azerbaycan, Romanya – Gürcistan, Belçika-Kazakistan, Hollanda-Özbekistan vb. Express TaşımacılıkNetwork Global Logistics, aynı zamanda hızlı ulaştırılması gereken, aciliyet teşkil eden ürünler olduğunda mevcut hızlı ulaşım sistemi ile de hizmet vermektedir. Expres taşıma hizmetleri ile alternatif çözümler üretilerek, tüm ürünler kapıdan kapıya en kısa sürede teslim edilmektedir. DENİZYOLUKonteyner TaşımacılığıNetwork Global Logistics; Afrika, Akdeniz, Amerika, Karadeniz, Avrupa ve Uzakdoğu limanlarına / limanlarından denizyolu ile ithalat, ihracat ve transit taşımacılık hizmeti vermektedir. Komple konteyner yüklemelerinin yanı sıra birçok ana limanlardan parsiyel servis organizasyonu da yapmaktadır. Çalışmakta olduğumuz limanlar:Afrika hattında .Alexandria, Alger, Bengazi, Casablanca, Damietta, Misurata, Port Said, TunusAkdeniz hattında Ashdod, Barcelona, Beirut, Lattakia, Pire, Genova, Malta, La Havre, Marsilya, ValenciaAmerika hattında New York, Norfolk, CharlestonKaradeniz hattında Burgaz, Varna, Novorossiysk, Odessa, İllychevsk, KöstenceAvrupa hattında Selanik, Hamburg, Roterdam, Antwerp, FelixtoweUzakdoğu hattında China, Banglades, Singapore, Japan Açık Yük TaşımacılığıNetwork Global Logistics; konteyner taşımalarının yanı sıra Afrika, Akdeniz, Amerika, Karadeniz, Avrupa ve Uzakdoğu limanlarına / limanlarından denizyolu ile komple yada parsiyel olarak dökme mal / parçalı dökme mal taşıma hizmetleri de vermektedir. Taşımakta olduğumuz ana malzemeler, çelik türleri, kömür çeşitleri, tarımsal ürünler ve proje yükleridir. DEMİRYOLUNetwork Global Logistics, Doğu Avrupa, Orta Doğu, Rusya, BDT ülkelerine / ülkelerinden yapılan ithalat ve ihracat yüklemelerinde demiryolu ile hizmet vermektedir. Bunun yanı sıra limanlara gelen yüklerin ve konteynerların demiryolu ile üçüncü ülkelere aktarılması ve nihai alıcıya ulaştırılmasını sağlamaktadır. Faaliyet gösterdiğimiz bölgeler; Tüm Orta Av

# # # # #


Benzer Firmalar