Pacolini Tours


Şehit Nevres Bulvarı No:1/C Alsancak/İZMİR

Telefon1: 0232 482 22 21

Telefon2: 0232 465 22 52

Fax: 0232 465 22 52

Web: www.yestatil.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Amerika,İspanya,İtalya,Yunanistan

www.yestatil.com web sitesi Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve ayni zamanda uluslararası hava taşımacılığı üyesi (IATA) olan Pacolini Tours&Aysa Tours ortaklığı ile kurulmuş bir web sitesidir.
1998 yılında turizm sektörünün öncü kuruluşu olarak yurt içi ve yurt dışı turlarda, kongre seminer organizasyonlarında göstermiş olduğu basarili organizasyon kabiliyeti ile sektörün öncü kuruluşları arasına girmiştir.
www.yestatil.com sitesinden yapacağınız her işlem Pacolini Tours ve Aysa Tours güvencesi altında olacak ve 24 saat aktif olacak canlı yardim hattımızla her zaman sizlerin yanında olarak sorunlarınıza anında çözüm imkanı sunuyoruz.

Misyonumuz:

Türk turizmine yıllarını vermiş dinamik kadromuz ve tamamen müşteri memnuniyeti odaklı hizmet kalitemiz ile maksimum kalite ve güven anlayışı içinde bir sonraki tatil planınızın yine tek adresi olmaktır.
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmamıza istinaden 2008 yılında kurmuş olduğumuz www.yestatil.com web sayfası ile müşterilerimiz için doğru, etkin ve zahmetsiz tatil organizasyonu yapmalarını sağladık. Teknoloji odaklı pazarlama kanallarıyla hizmet ağımızı vazgeçilemez hale getirmenin yanı sıra, rahat ve konforlu ulaşımın önemli isimlerinden olan ve kaliteli hizmeti ön planda tutan tüm Türkiye’de ki firmalarla yapmış olduğumuz anlaşmalarla siz değerli Pacolini Tours&Aysa Tours misafirlerinin özel avantajlar elde etmesini sağlamış bulunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


Erken Rezervasyon Otelleri
50 ytl`den başlayan fiyatlar ile 5 yıldızlı otellerde tatil firsatı... http://www.yestatil.com http://www.yestatil.com http://www.yestatil.com http://www.yestatil.com
YAPMAKTA OLDUĞUMUZ TÜM HİZMETLER

Otel Rezervasyonları
Yurtiçi Kültür, Günlük, Dini, Macera Tur Organizasyonları
Yurtdışı Tur Organizasyonları
Uçak Bileti Satışı Ve Vize İşlemleri
Fuar Organizasyonları
Yurtiçi Ve Yurtdışı Mavi Tur
Hafta Sonu Turları
Bayi Toplantıları
Şirket Yıllık Toplantıları
Açılış, Temel Atma Ve Ödül Töreni Organizasyonları
Tüm Basın Ve Organizasyon
Tanıtım Proje Tasarımları
Personel Motivasyon Gezileri
Seminer Organizasyonu
Davet Ve Açılış Kokteylleri
Kongre Organizasyonu
Kutlamalar Ve Özel Geceler
Ürün Tanıtım Organizasyonları
Rent a Car

#Ucuz,Uygun Otel #Balayı Otelleri,Kıbrıs Otelleri #,Paket Turlar,Antalya Otelleri #,Marmaris Otelleri,Bodrum Otelleri #Kuşadası Otelleri,Didim Otelleri


Benzer Firmalar