NATUREL GAZ


NATURELGAZ Sanayi ve Tic. A.Ş Altındağ İş Mrk. No: 91/3

Telefon1: 0533 582 53 69

Telefon2: 0 232 462 04 14

Fax: 0 232 462 08 01

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:80 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Naturelgaz ve CNG sistemi nedir ?

Naturelgaz , adrese teslim,borusuz doğalgazdır. Ülkemizde ilk defa Euro standartlarında Naturelgaz tarafından uygulanan CNG sistemi, ekonomik, güvenli ve çevreci yakıt olan
doğalgazın, TSE ve Avrupa normlarında Avrupa Serbest Dolaşım Belgeli özel stok ünitelerine sıkıştırılarak doldurulması ve CNG’nin avrupa ve çağadaş ülkelerde uygulandığı şekil ile ‘’ Euro Swap ‘’ sistemleri ve CNG taşımacılığına özel ‘’ yatay taşıma ‘’ prensibiyle,
boru hattı ile gaz ulaştırılmayan bölgelere,karayolu ile ulaştırılmasıdır.Tüm enerji kullanım alanlarında rahatlıkla uygulanan Naturelgaz’ın CNG sistemi,büyük sanayi kuruluşlarından küçük işletmelere ve otogaza, toplu konutlardan villalara, otellerden dinlenme tesislerine,jeneratörlerden forkliftlere kadar geniş bir yelpazede doğalgaz tüketim ihtiyaçlarına cevap verir.

Naturelgaz,Türkiye’nin araç dönüşümlerinden gaz tedarikine kadar,kurulum,atölye,servis bakım, ve taşıma hizmetlerini kendi bünyesinde bulunduran,Avrupa standartlarında,CNG hizmeti veren ilk ve tek firmadır.







Ürün ve Hizmetler

Sıkıştırılmış doğalgaz olan CNG, kullanım esnasında yüksek seviyeli emniyet tedbirleri alınması gereken bir yakıt türüdür.Sektörde hidrojenden sonra devamlı kontrol altında tutulması gereken ikinci yakıt olarak kabul edilir.Uluslararası mesafe standartları ve yakıt kontrol havuz inşaatları gibi güvenlik kurallarına uyulmadığı taktirde çevremiz büyük risk altında kalmaktadır. Naturelgaz ile kömür ve fuel-oilin yarattığı sorunlardan kurtulur, elaman tahsisi ve kirlilik gibi problemlerle uğraşmazsınız.Naturelgaz’ın tutuşturma derdi yoktur, kül ve atık bırakmaz, koku yapmaz. Naturelgaz, LPG’ye oranla çok daha ucuzdur, size maddi avantaj sağlar. Naturelgaz’ın petrol türevlerine ve LPG’ye göre verimliliği daha yüksektir. Naturelgaz güvenlidir, CNG için özel üretilen stok ünitelerine dolum yapılır.Kaçak halinde, sıvı yakıtlar yere yayılırken, Naturelgaz havadan hafif olduğu için uçar, gider. Sıvı halindeki yakıtlar, stoklama tanklarındaki yüksek kapasitesi ve yayılma riskinden dolayı, stok riski açısından, tehlike anında maddi manevi büyük kayıplara yol açabilirler.Naturelgaz stok sisteminde ise yakıt, gaz halinde CNG’ye özel her biri emniyet vanalı stoklama tüplerinin içerisinde tutulur.Dolayısı ile stok riski diğer sıvı yakıtlara göre çok düşüktür. Naturelgaz ile doğalgaz boru hattı tesisinize ulaştığında ilave masraf gerekmeden boru sistemine bağlanabilirsiniz. Bu özelliği ile Naturelgaz diğer fosil ve sıvı yakıtlardan ayrılır. Naturelgaz, doğalgazı bulunduğunuz şehir veya bölgenin gaz şebeke hattından tedarik eder.Dolayısı ile Naturelgaz tesislerinin, tesisinize olan kilometre avantajı ile sevkıyat riski en düşük seviyededir.

#cng #doğal gaz #enerji #ucuz enerji #alternatif enerji


Benzer Firmalar