Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » BURSA Otomotiv » EMİN DEMİR KABLO GRUPLAMA

EMİN DEMİR KABLO GRUPLAMA


Küçük Sanayi Sitesi A Blok No : 17 Mudanya / BURSA

Telefon1: 0 224 543 10 18

Telefon2:

Fax: 0 224 543 10 18

Web: www.emindemir.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:44 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Emin Demir LTD. ŞTİ., 2005 yılında Otomotiv , Beyaz Eşya, Elektonik, Isıtma vb. sektörlerde Kablo Gruplama vb. proseslerde faaliyet göstermek üzere kurulmuştur.

Firmamızda 44 kişilik deneyimli bir ekip ile ;

** Otomotiv, Beyaz Eşya, Elektronik ve Isıtma vb. sektörlerde, Elektrik Kablo Sistemleri (Kablo Gruplama vb) İmalat / Montajı projeleri ve,

** Ana Sanayide Faaliyet gösteren İşletmelere, Kablo Takımı Yarı Mamul Hazırlama;

- Hammadde Boylama Prosesi (Kablo Gruplama’ da kullanılan hammaddelerin Boy Kesme Operasyonu),
- Kablo Burgu Prosesleri ( Kablo Gruplama’ da kullanılan kabloların twist makinaları ile burulması), ve benzer Proseslerde

hizmet vermekteyiz.

Firmamızda genel felsefemiz, daima MÜŞTERİ ODAKLI çalışma ve müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamaktır.

Bu amaç ve hedefler doğrultusunda Emin Demir LTD. ŞTİ. olarak TS EN ISO 9001 : 2000 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası' nı almış bulunmaktayız.

Hedefimiz, bu sertifikanın bizlere verdiği özgüven, prestij ve sistemli çalışma ile müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermek ve hem firmamız, hem müşterilerimiz, hem de çalışanlarımız adına güvenli bir geleceği teminat altına almaktır.


Ürün ve Hizmetler

Elektrik Kablo Sistemleri İmalat/Montajı, Kablo Gruplama, Kablo Grubu, Ana Sanayide Faaliyet gösteren firmalara Kablo Takımı ( Kablo Gruplama ) Yarı mamül hazırlama ( => Hammadde boylama ( boy kesme), burgu vb. Prosesler ile Fason üretim.), kablo demeti prosesleri, kablo enstelasyon, cable wire enstelasyon, cable wire harness, cable wire harness assembles.

#kablo #kablo gruplama #kablo demeti #kablo enstelasyon #harness assemble


Benzer Firmalar