Anasayfa » Telekomünikasyon » İSTANBUL Telekomünikasyon » ZİMER HABERLEŞME VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ZİMER HABERLEŞME VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.


Katip Salih Sokak No:14 Koşuyolu-Kadıköy

Telefon1: 0216 327 29 47

Telefon2:

Fax: 0216 428 13 36

Web: www.zimer.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:32 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Zimer Communication Group Haberleşme ve Güvenlik Sistemleri konusunda faaliyet gösteren ilk şirketini 1997 yılında kurmuştur. Kurulduğu günden bugüne MOTOROLA Telsiz Sistemleri hususunda telsiz kullanıcısının tüm isteklerine cevap verecek şekilde yapılanmış olup hizmette kaliteyi ön planda tutarak koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamayı gaye edinmiştir.
Yurt genelinde Ortak Kullanımlı Telsiz Hizmetini sağlayabilmek amacıyla Telekomünikasyon Kurumundan almış olduğu işletme lisansları ile ilgili olarak 2005 yılında Telekomünikasyon Servis Hizmetleri şirketi ile hizmetlerinin devamlılığını sağlamıştır. 2006 yılında ise Organizasyon ve Danışmanlık konusunda faaliyet gösteren şirketiyle farklı bir sektörde başarılı hizmet anlayışı ile önemli başarılara imza atmıştır.
ISO-9001 , OHSAS-18001 ve TSE sertifikalarına sahip olan Zimer tecrübesi hizmet verdiği sektörlerde müşterilerine özel çözümler getirmektedir. Firmamız Zimer Communication Group 2008 yılında tecrübe ve birikimleri ile MAXON marka telsiz sistemlerinin ve BRONDI markasının TÜRKİYE distribütörlüğünü almış ve bu konuda kurduğu şirket ile toplamda 4 firmadan oluşan bir grup şirketi durumuna gelmiştir.
Hali hazırda 32 personel 1 merkez ofis ve 2 şube ile hizmet veren Zimer Communication Grup kaliteden ödün vermeden hizmetlerine devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

BAKIM/ONARIM SERVİSİ
Firmamızda bulunan arızalı ürünlerinizin durumlarını ONLINE olarak izleyebilir, durumu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Firmamız kurulduğu tarihten itibaren Teknik Servis hizmetlerinde ; uzman persel kadrosu ile siz müşterilerine “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” anlayışı çerçevesinde hızlı , güvenilir ve ekonomik çözümler sunmaktadır.
Firmanızın ihtiyaçları doğrultusunda ihtiyaçlarınıza yönelik olarak İSTANBUL, İZMİT ve SAKARYA illerinde teknik personel tarafından yerinde inceleme ve raporlama yaparak en uygun sistemin belirlenerek , kurulacak olan sistemden %100 lük verim alınmasını sağlar.
Laboratuarımızda Motorola’nın orjinal yedek malzemeleri kullanılarak cihaz tamirleri gerçekleştirilmektedir. Uygun fiyat politikamız, kaliteli yedek malzeme ve deneyimli personel ile müşteri hizmeti vermek ZİMER`in iş anlayışıdır.
Tarafımıza arıza bildirimi yapıldıktan sonra İstanbul ve İzmit illerinde bulunan projelerinizden dış servis personelimiz tarafından alınan İstanbul ve İzmit illeri dışındaki projelerinizden kargo yolu ile laboratuarımıza girişi yapılan muhtelif marka telsiz cihazlarınızın 24 saat içinde fiyatlandırılması yapılarak onayınıza müteakip çalışır durumda tarafınıza ulaştırılması sağlanmaktadır.
Araç/Sabit telsiz ve role cihazlarınızın arıza bildirimi yapıldıktan sonra yerinde veya laboratuarımızda müdahale edilerek onarımlarının tamamlanması sağlanmaktadır.

KİRALAMA SERVİSİ

TELSİZ KİRALAMA SERVİSİ
Firmanızın düzenleyeceği organizasyonlarda hazırlık ve organizasyon süresince koordinasyonun sağlanması can ve mal güvenliğinin sağlanması için haberleşme önemli bir konudur. Firmamız stoklarında bulunan telsiz cihazları ile günlük organizasyonlarınızda kullanılmak üzere günlük telsiz kiralaması veya uzun süreli proje ve organizasyonlarınızda kullanılmak üzere sabit kiralama hizmeti vermektedir. Görüşme mesafesi ile ilgili sıkıntı yaşanan bölgelerde local role kurularak veya birçok şehirde hali hazırda kurulu bulunan role cihazlarımızla görüşme mesafesi ile ilgili problemler giderilebilmektedir.

ROLE KİRALAMA SERVİSİ
Telekomünikasyon Kurumu son kullanıcılara 2005 yılı itibari ile role kurma izni vermemekte bunun yerine işletmeci firmalara ait role sistemlerinden yararlanmaları için yönlendirmektedir. Firmamız hali hazırda TÜRKİYE ’nin birçok ilinde kurulu bulunan role sistemleri ile müşterilerine şehir içi telsiz haberleşmesi hususunda hizmet vermeye devam etmektedir. Ayrıca projelerinize yönelik olarak local role sistemleri ile firmanıza özel çözümlerle de role kullanım ihtiyaçlarınızı gidermektedir. Telekomünikasyon Kurumu tarafından firmamıza verilen işletmecilik lisansları çerçevesinde telsiz kullanımı yaptığınızda telsiz kurma ve kullanma izinleriniz ile ilgili tüm işlemler firmamız üzerinden yapılmaktadır.

SATIŞ SERVİSİ
Haberleşme ve Güvenlik sistemleri ile ilgili olarak eğitimli personelimiz gerek sizlerden gelen telefonlarda gerekse gerçekleştirdikleri ziyaretlerde firma/kurumların ihtiyacını tam ol

# # # # #


Benzer Firmalar