Anasayfa » Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » BURDUR Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » Jensan Jeneratör Krom imalat san. tic. ltd. şti.

Jensan Jeneratör Krom imalat san. tic. ltd. şti.


Yeni Sanayi Sitesi 6. Sk. No:28

Telefon1: 0 (248) 252 97 80

Telefon2: 252 97 81

Fax:

Web: www.jensan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Jensan Jeneratör, kamu ve özel sektörün gereksinimlerini karşılamak için 1992 yılında Burdur’da kuruldu.
En iyi kaliteyi en iyi fiyatla sunma anlayışıyla, 15 yılı aşkın süredir hizmet veren firmamızın misyonunun temel taşı, tabi ki müşteri memnuniyetidir. Müşteri memnuniyetinin sadece kaliteli makine teslimatı değil, özellikle kaliteli teknik destekle sağlanabileceği bilincinde olan firmamız bu anlayışını ISO 9001:2000 kalite yönetim belgesiyle ispatlamıştır.
Jensan Jeneratör sadece bir makine imalatçısı değil, aynı zamanda hizmet verdiği değerli müşterilerinin çözüm ortağıdır. Bu anlamda bizi tercih eden değerli müşterilerimizin, 365 gün 24 saat hizmetindeyiz.


Ürün ve Hizmetler

paslanmaz çelik süt taşıma nakliye soğutma tankı tankları, paslanmaz krom süt taşıma nakliye soğutma tankı tankları, otomatik yıkamalı manuel yıkamalı, AISI 304 18/10 paslanmaz çelikten imal edilen krom tanklar, yatay silindirik ve dikey silindirik süt tankı tankları imalatı, ister otomatik yıkamalı, ister her inekten sağılan sütü ayrı olarak dijital ekranda litre bazında gösterebilen bilgisayarlı otomatik süt sağım sistemleri ve kapalı süt sağım odaları imalatı, İnek arkası süt sağım sistemleri veya otomatik süt sağım sistemleri olarak da adlandırılan kapalı süt sağım odaları, süt güğümü güğümleri burdur

#süt tankı #süt tankları #sağım odaları #sağım sistemleri #süt üreticileri


Benzer Firmalar