Direksiyon Geliştirme Merkezi


mecidiye cd.no:8/1 M.Köy/İstanbul

Telefon1: 2122539077

Telefon2:

Fax: 2122539077

Web: www.direksiyon-dersi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EHLİYET ALDINIZ AMA İSTANBUL`UN KEŞMEKEŞ ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİNDE ARAÇ KULLANMAYA ÇEKİNİYOR MUSUNUZ ? SAKIN ENDİŞELENMEYİN, UZMAN ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖZEL DONANIMLI VE GÜVENLİK TERTİBATLI ARAÇLARIMIZLA AKAN TRAFİKTE VERECEĞİMİZ DİREKSİYON DERSİ İLE SİZİ ŞEHİRİÇİ TRAFİĞE GÜVENLE HAZIRLIYORUZ.


* Ehliyet almak için bir sürücü kursuna kayıt yaptırdınız. ve çok yakında DİREKSİYON SINAVINA gireceksiniz. Eğer Ehliyet almayı garantilemek isterseniz,sizlere özel direksiyon dersi ile ehliyet almak için gerekli olan tüm teknik ve beceriyi kazandırıyoruz.

* İSTEDİĞİNİZ ADRESTEN SİZLERİ ALIP , YİNE AYNI ADRESE BIRAKIYORUZ.
Direksiyon Dersi nin 2. veya.3. günü düzeyiniz şehiriçi trafikte araç kullanmaya yeterli olduğu anda, eğitimcilerimiz siz sayın öğrencilerimizi arzu ettiğiniz adresten alıp,ders bitiminde yine aynı adrese bırakmaktadırlar.
Bunun için sizlerden ayrıyetten hiçbir ücret talep edilmez.

* DİREKSİYON DERSİ sırasında meydana gelebilecek olan kaza veya trafik cezalarından siz sayın öğrencilerimiz asla ve asla SORUMLU TUTULMAZSINIZ.Bu tür cezalar şirketimizce karşılanır.Hasar durumunda ise araçlarımızın hepsi full kaskoludur.

* Kendi aracınız var ve kendi aracınızla direksiyon dersi almak istiyorsanız öğretmenlerimiz sürüş seviyenizin uygunluğunu kontrol ettikten sonra,isteyen öğrencilerimize kendi araçlarıyla direksiyon dersi vermektedirler.

* Lütfen DİKKAT !!
ÖZEL DİREKSİYON DERSİ için yoğun talep olmaktadır. Lütfen özel direksiyon dersi için aktif programlarımıza katılmak istiyorsanız, önceden DİREKSİYON GELİŞTİRME MERKEZİ mizi arayıp randevu alınız.


Ürün ve Hizmetler


#Direksiyon Dersi #Direksiyon Kursu #Direksiyon Eğitimi #Trafikte Direksiyon #sürücü Dersi


Benzer Firmalar