Anasayfa » Oto yedek parça imalat ve ithalatı » Otomotiv ve Yan Sanayi » İSTANBUL Oto yedek parça imalat ve ithalatı » ENG ELEKTRİK NAKİL GEREÇLERİ VE OTOMAT SANAYİ LTD ŞTİ

ENG ELEKTRİK NAKİL GEREÇLERİ VE OTOMAT SANAYİ LTD ŞTİ


Uluyol caner sokak no:2 34055 Bayrampaşa

Telefon1: 0212 614 4771

Telefon2: 0212 578 2636

Fax: 0212 564 2107

Web: www.eng.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:110 (Yönetici:5 | Memur:20 | İşçi:75
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Dünyanın bir çok ülkesi ingiltere,belçika,İran,almanya,hollanda,fas,mısır ,rusya

ENG elektrik 1976 yılından beri oto yedek parça imalatını en yüksek kalitede ve en iyi hizmet anlayışıyla bugüne kadar sürdürmektedir.Hızla gelişen Oto sanayisi ENG geniş kadrosuyla gün geldikçe ürün yelpazesini genişletmekte olup Dünya çapında bir marka edinmiş olmakla beraber bunu en iyi şekilde temsil etmektedir.
ENG,otomotiv endüstrisinin ihtiyacı olan ürünleri tam anlamıyla üretmek ve optimum tasarımla kaliteye ulaşmak için sürekli çalışmalarını sürdürmektedir.
Plastik,bakalit metal şekillendirme ve talaşlı üretim işlerinin tamamı tesisimizde yapılmakta ve her zaman olduğu gibi müşterilerimizin ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap vermemizi sağlamaktadır.
Otomotiv endüstrisinin yükselen teknolojisi günümüz uygulamalarının üst düzey gereksinimlerini fazlasıyla gerçekleştiren güvenilir kumanda ürünlerini gerektirmektedir.Emniyeti,dayanıklılığı,güvenirliliği ve performansı ENG tüm anahtarlarında aksesuarlarında ve ilgili kumanda ürünlerinde sunmaktadır.
Uygulama yardımı,numune çalışması,kapsamlı test araştırma ve geliştirme imkanları için lütfen firmamızla irtibata geçiniz.
www.eng.com.tr


Ürün ve Hizmetler


BASMALI ANAHTAR
BASMALI ANAHTAR
SİGORTA KUTUSU
SİGORTA KUTUSU
Standart anahtardan özel kumandalı ürünler.Bahçe makinalarından yapı makinalarına, kamyonlara otobüslere ve gemilere kadar hareketli tüm araçlarda ENG kumanda ürünlerini tüketicilere sunuyor.Özel tasarım çok fonksiyonlu kontrol panllerinden, özel tasarım anahtarlara ve kumanda kollarına kadar uzanan bir ürün serisi hizmetinizde, ilk tasarımdan tam ölçekli üretime kadar ürün yelpazesine sahiptir.

#otomotiv #oto yedek parça #otomat ,elektrik nakil gereçleri #oto elektrik #otomotiv,oto yan sanayi


Benzer Firmalar