PEK-AV


Barbaros mah. 100.yıl cad. 50/2 Ç.Klae/Merkez

Telefon1: 0-535-255-85-84

Telefon2: 0-286-218-0-929

Fax: 0-286-638-52-00

Web: www.potema.gen.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:60 (Yönetici:8 | Memur:6 | İşçi:46
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya(Merkez),A.B Ülkeleri,v.b

Hijyenik yatak temizleme ve arındırma sistemi POTEMA Türkiye ve Kıbrıs genelinde Otel,Hastahane ve Evlerde sağlıklı bir toplum oluşturma bilinciyle tüm yataklarınızı avrupa standartlarında hijyenik olarak temizleyip,arındırmaktadır.Sağlıklı ve yüksek yaşam standartı sağlama ilkesiyle hızla büyüyerek hizmet vermeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


POTEMA YATAK TEMİZLEME VE ARINDIRMA SİSTEMİ VE SPREYİ
POTEMA HİJYENİK KOKU GİDERİCİ SPREY Astım,alerji,kasıntı,mikroplar,mantar,kötü kokular!Hepside bizi rahatsız eden şeyler öyle değilmi?Ama artık kesin çözüm POTEMA size çok yakın."Yatak Hijyeni ve Temizliği" alanında 23 ülkede faaliyet gösteren,Dünya patentli POTEMA Temizlik Sistemi ve Anti-Bakteriyel Sprey şimdi Türkiye`de... Yaşam kalitenizi evinizden başlayarak arttırın.POTEMA HİJYENİK SPREY ile yataklarınız ve tüm tekstil ürünü eşyalarınız;WC,çöp kutusu gibi hijyen gerektirdiğini düşünd
POTEMA YATAK TEMİZLEME VE ARINDIRMA SİSTEMİ
Hayatınızın üçte birini yataklarınızda geçiriyorsunuz;peki sizce yataklarınız yeterince temiz ve hijyenikmi?yanıtınızın "ewet" olduğunu düşünüyorsanız büyük bir yanılgı içinde olabilirsiniz...Çünkü yataklar temizlenemeyen yegane eşyalardır... 6 aylık periodlarla yataklarınızı hijyenik ve temiz tutun... Anahtar Özellikler » Gözle görülmeyen, deri artıklarımızla beslenen mikroorganizmaların özel bir cihaz ile yataklarımızdan sökülüp alınmasını sağlayan bu servis, yataklarda tam hijyen sağlar.
Hayatınızın üçte birini yataklarınızda geçiriyorsunuz;peki sizce yataklarınız yeterince temiz ve hijyenikmi?yanıtınızın

#sağlık,hijyen #temizlik,hizmet #alerji,astım #otel,hastahane #firma,yatak


Benzer Firmalar