ALKAN ELEKTRONİK LTD ŞTİ


Rıhtım caddesi fransız geçidi ELEKTRONİK CENTER A Blok No:1 Karaköy-İSTANBUL

Telefon1: 0212-244 99 20

Telefon2: 0212-244 99 21

Fax: 0212-244 99 22

Web: www.alkanelectronic.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, Lehimleme ve Lehim sökme,(smd) Lehimleme ve Sökme İstasyonları, Elektronik Labaratuvar test Cihazları ve Antistatik (ESD)ortam Ekipmanları,Isıyla daralan makaron,Röle(Finder–Omron-Nais)) reed röle,LCD ve LED,Elektromekanik,iletken-yarı iletken komponent devre elemanlarının ithalatını ve toptan satışını yapmaktadır.
Firmamız Üretici ve Ar-ge yapan firmalara kaliteli ürün ve ekonomik uygunlukla tedarikçi olma özelliğini tecrübeleriyle uzun yıllardır yansıtmaktadır.Teknolojik gelişmeleri yakından takip edip, belirlenilen talepler doğrultusunda da zamanında gerekli stoklamaları yaparak hem üretim aksamalarının önüne geçilmekte,hem de müşterilerine minimum maliyetleme ve kolaylık sağlamaktadır.

Ticari hayata ve sektöre,1990 yılında Bankalar caddesi /Karaköy de şahıs firması olarak başlayan firmamız,1996 yılında düzenli ithalatlarına başlamış,1997 yılında da şirketleşmiştir.
2003 yılı itibarıylede, yeni adresimizde ELEKTRONİK CENTER olarak yapılanan FRANSIZ GEÇİDİ TİCARET MERKEZİNDE ticari faaliyetlerimizi devam ettirmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

xytronic lehimleme ve lehim sökme istasyonları, smd lehimleme ve sökme istasyonları, elektronik labaratuvar test cihazları, antistatik esd ürünler ve ekipmanları, finder role, omron role, nais role ve soketler, reed roleler, ısıyla daralan makaronlar, philps spreyler, dimmer, elektronik devre elemanları komponentler ithalat ve toptan satış

#xytronic havya #finder role omron role #ısıyla daralan makaron #antistatik örtü antistatik bileklik #reed role osilaskop akrobat lamba


Benzer Firmalar