Sirius Pırlanta


Vezirhani Cad. No:66 Kat:1 Cemberlitas Eminonu İstanbul

Telefon1: 02125277797

Telefon2: 02125277799

Fax: 02125277798

Web: www.siriusdiamond.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Online Pırlanta Mağazanız... Sitemizdeki çok özel fiyatları görmeden pırlanta almayınız. Şık ve kaliteli pırlantalı tektaş, tria, yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler, gerdanlıklar.

“Düşlerin Parıltısı” sloganıyla yola çıkan, ayrıcalıklı ve özel hizmetin kaynağı Sirius Diamond; ürün kalitesinden ödün vermeden, kusursuz müşteri memnuniyetini hedeflemektedir.

Yenilikçiliğin takipçisi olan anlayışı ile ürün portföyünü her geçen gün geliştiren Sirius, modern ve güncel bir koleksiyona sahiptir. Sirius Diamond; özverili, fedakar, bağlılık gösteren hizmet anlayışı ile gelişmiş üretim gücünü kullanarak farklılık yaratmakta ve doğru ürünü, doğru zamanda, doğru fiyata sizlere sunmaktadır. Sirius Diamond, müşterilerin istekleri doğrultusunda üretim süreçlerinde esneklik yaratarak ihtiyaca uygun ürünü oluşturabilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

sirius diamond, pırlanta, 18 ayar, pırlantalı, beyaz altın, tektaş, alyans, tria, tamtur, yüzük, kolye, küpe, yüzükler, kolyeler, küpeler, karat, zümrüt, yakut, safir, inci, renkli taş

#sirius diamond, pırlanta #18 ayar, tek taş yüzük #tektaş, alyans #tria, tamtur #yüzük, kolye


Benzer Firmalar