Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » İSTANBUL Gıda sanayi » Bahçe Gıda ve Doğal Ürünler San.Tic. Ltd.

Bahçe Gıda ve Doğal Ürünler San.Tic. Ltd.


Yavuzsinan Mh. Küçükpazar Cd. No: 17-19 Eminönü

Telefon1: 212 513 8879

Telefon2: 212 513 8880

Fax: 212 513 7778

Web: www.bahce.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:3 | Memur:3 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Avrupa Birliği Ülkeleri, Türki Cumhuriyetler,

HAKKIMIZDA

125 yıl önce İstanbul Eminönü’nde baharat, kuruyemiş ve bakliyat işletmesiyle faaliyetine başlayan aile firmamız; 1981 yılında İstanbul Mısır çarşısındaki ikinci merkezini kurmuştur. 2004 yılından itibaren BahÇe Gıda olarak kurumsallaşarak yoluna devam etmektedir. Kuruyemiş, baharat, bakliyat çeşitli soslar, yağda közlenmiş – ızgara sebzeler ve gurme ürünler, hazır yemek, reçel gibi ürünleri de portföyüne ekleyerek, bugün gıda sektörünün en güçlü kuruluşlarından biri haline gelmiş ve Türkiye’nin en büyük 2000 üretici firması arasında yerini almıştır.

Kurulduğu günden bu yana ürün çeşitliliği ve üretim kapasitesini sürekli arttırarak, iç ve dış pazardaki yerini giderek sağlamlaştıran ve kuru meyvede, baharatta, turşu ve diğer ürünlerde BahÇe’yi aranılan Dünya markaları haline getiren BahÇe Gıda, bugün başta Amerika ve Avrupa olmak üzere yaklaşık 30 ülkeye ihracat yapmaya başlamıştır.

İstanbul Çatalca tesislerinde 6000 tonluk üretim kapasitesine sahip olan ve üstün kalite ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden asla ödün vermeyen BahÇe Gıda, almış olduğu IFS (International Food Standard) ve Brıtısh Retail Consortium’s Standard) belgeleriyle de rekabet gücünü Dünya piyasalarında perçinlemiştir.

BahÇe Gıda; Türkî Cumhuriyetler, Arap Ülkeleri, Kuzey Afrika, ABD, Kanada, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, İngiltere, İsviçre, Belçika, Hollanda, Danimarka ve Norveç gibi gelişmiş ülke pazarlarında yer almaktadır.

BahÇe Gıda A.Ş.’nin BahÇe markaları ürünleri, yurt içinde Radisson Sas, Sheraton, Hilton, Halikarnas Disco, Babylon, Hadi Gari, Doors, Reina, Jazz gibi 5 yıldızlı otel ve kulüplerde yurt çapında oluşturduğu bayilikler vasıtasıyla, Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde aranan ve tercih edilen bir marka haline gelmiştir.

BahÇe Gıda, BahÇe’yi Türkî Cumhuriyetler, Kuzey Afrika, Avrupa ve Amerika’da da yabancı pazarlarda aranan bir marka haline getirmeyi amaçlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Baharat, Çerez, Kuruyemiş, Kurugıda, Kurumeyve, Çay, Kahve, Sos, Fındık, Fıstık, Kaju, İncir, Kayısı, Gıda üretim, Gıda ihracat, Gıda toptancılık, Mısır, Badem, Ceviz,

#Baharat, Kuruyemiş #Kurugıda, Kurumeyve #Gıda ihracat, Gıda üretim #Gıda Toptan, Kahve #Çay, Sos


Benzer Firmalar