Mavi Taşdizayn


Alemdağ Caddesi Yeni İstanbul Çarşısı E Blok No : 11 Ihlamurkuyu Ümraniye İstanbul

Telefon1: 216 611 89 23

Telefon2:

Fax: 0216 6123564

Web: www.mavitasdizayn.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bizler Mavi Taş Dizayn adı altında yeni kurulmuş, fakat tekstil sektöründe her alanda hizmet vermiş, güler yüzü ile kaliteli ve hızlı hizmet vermeyi hedefleyen bir firmayız. Firmamız kaliteli malzeme ve uygun fiyatı bir araya getirmeyi başarmış,Mavi Tas Dizayn tamamen kendi imalatımız olan otomatik dizim makinaları, lazer, optik ve pres makinaları ile hergün yenilerini eklediğimiz zengin desen kataloğumuzla kısa sürede kristal yapıştırma taş ve metal sektörünün vazgeçilmezleri arasına girmeyi hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda Avrupa ve Balkan ülkelerine ihracat yapan bir konuma gelmiştir. Mavi Taş Dizayn olarak tekstil sektöründe ülke genelinde marka haline gelmiş Jeans, Mayo, İç Çamaşırı, Triko ve Penye firmalarına sorunsuz bir şekilde hizmet vermekteyiz. Heyecanımızı bu işe başladığımız ilk günden itibaren arttırarak koruyoruz. Bu heyecanımıza ortak olmak, kaliteli malzeme, uygun fiyat ve hızlı teslimatı sorunsuz olarak almak isteyen firmalarımızı bizimle tanışmaya ve çalışmaya, kısacası hergün büyüyen ailemize katılmaya davet ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız kaliteli malzeme ve uygun fiyatı bir araya getirmeyi başarmış, Mavi Tas Dizayn tamamen kendi imalatımız olan otomatik dizim makinaları, lazer, optik ve pres makinaları ile hergün yenilerini eklediğimiz zengin desen kataloğumuzla kısa sürede kristal yapıştırma taş ve metal sektörünün vazgeçilmezleri arasına girmeyi hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda Avrupa ve Balkan ülkelerine ihracat yapan bir konuma gelmiştir. Mavi Taş Dizayn olarak tekstil sektöründe ülke genelinde marka haline gelmiş Jeans, Mayo, İç Çamaşırı, Triko ve Penye firmalarına sorunsuz bir şekilde hizmet vermekteyiz. Heyecanımızı bu işe başladığımız ilk günden itibaren arttırarak koruyoruz. Bu heyecanımıza ortak olmak, kaliteli malzeme, uygun fiyat ve hızlı teslimatı sorunsuz olarak almak isteyen firmalarımızı bizimle tanışmaya ve çalışmaya, kısacası hergün büyüyen ailemize katılmaya davet ediyoruz.

#taş dizaynı, tekstil sektörü #otomatik dizim makinaları #triko üzerine taş dizaynı #penye üzerine taş dizaynı #rhinestone hot fix, octagon, nailhead, metallic, c


Benzer Firmalar