Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Tekstil ve Yan Sanayi » Öz Anadolu Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti.

Öz Anadolu Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti.


MAHMUT BEY MAH. KARAOĞLANOĞLU CAD. SERVET SOK. NO:8 MAHMUTBEY-BAĞCILAR-İSTANBUL

Telefon1: 02124469292

Telefon2:

Fax:

Web: www.ozanadolugroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:35
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÖZ ANADOLU KİMYA SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. Bilinçli ve özverili elemanları ve geniş üretim kapasitesi ile tekstil sektöründe 1979 yılından itibaren yurtiçi ve yurtdışında kaliteli, ucuz mal kadar ekonomik ürün üretme ve iyi hizmet verme felsefesi içerisinde müşteri memnuniyeti yolunda yürümektedir.
Bu yolda;
Teknolojik gelişime bağlı olarak AR-GE çalışmalarına önem vermeyi, enerji ve doğal kaynaklarımızı verimli kullanmayı, çevreye verdiğimiz olumsuz etkileri, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği risklerini en aza indirmeyi ve çalışma ortamının sürekli iyileştirilmesini esas alan firmamız karşılıklı saygı ve güvenin esas olduğu, belirlenen hedeflere ulaşmada herkesin kendini sorumlu hissettiği, çalışanların iş sağlığı ve güvenliğinin korunmasını esas alan bir çalışma ortamı oluşturmayı amaçlamakta.
Modern üretim tesisleri, güçlü ekonomik yapısı ve başarılı çalışanları ile dünya çapında bir şirket olmayı hedeflemektedir.
Bu amaçlarımız doğrultusunda kurduğumuz Entegre Yönetim Sistemini sürekli geliştirerek uygulamayı taahhüt ederiz.


Ürün ve Hizmetler

Empirme Baskı Boyaları, Tekstil Boyaları, Tekstil Baskı Boyaları ve Malzemeleri, Su Bazlı Ekolojik Baskı Boyalar, Tişört Baskı, Serigraf boyaları, Varak, Boncuk, Kalıp Baskı, Ahtapot Baskı, Kalıp Baskı, Plastisol Printing Ink, Ecologic Printing Inks, Ecologic Textile Printing Inks, Screen, Printing Equipments, Printing Machines, Octopus Printing, screen printing, Textile Screen Printing, Textile Dyes, Textile Screen, Screenprint, Screenprinting, Screen Print Ink, T-shirt printing, Tshirt, T-Shirt, Ecologic Printing, Ecologic Inks, Serigraphy Inks, Transfer Inks, Foils, Adhesive, Print Adhesive, Textile Adhesive Inks, Beads

#screen printing #baskı boyaları #baskı makineleri #varak sim boncuk #subazlı baskı


Benzer Firmalar