By Embiya Mobilya Dekorasyon


Mehmet Akif Mh. Kemal Paşa Cd. No:24 Pazarpazarı Şirinevler Camii Karşısı İkitelli / İST

Telefon1: 05352125561

Telefon2:

Fax: 02124950975

Web: www.ahsapeloymasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mobilya Dekorasyon, Ahşap Kapı üzerine her model oyma çıta yapıştırılır, Koltuk Döşeme İşleri, Yaprak Varak, Jelatin Varak, çerçeve, Tablo aynı zamanda her türlü el oyması birebir el oymasıyla aynı polyesterden kalıplandırılıp çoğaltılabilir.Ayrıca Hertürlü heykel polyesterden hazırlanan kalıplarla çoğaltılır.

AHŞAP EL OYMACILIĞI
Ahşap oymacılığı, tahta levhaları istenilen şekilde kesip oymak şeklinde tanımlanabilir. Oymak tabiri bir yeri oyarak derinleştirmek veya kazımak manasına gelir. öteden beri manası karıştırılarak yüzeyi düz bırakılmak suretiyle kesilen şekillere de oyma denilmesi yanlıştır. Türkçe’de oyma denildiği zaman ağaç üzerine kalemle oyularak yapılan kabartılma ve müşebbek işler anlaşılır. Şekil verilmesi kolay bir malzeme olduğundan ahşapa şekil verme sanatı çok eski çağlara dayanmaktadır. Ahşaptan şekillendirilmiş heykellere Mısır`da piramitlerde de rastlanmıştır.

VARAKCILIK İŞLERİ

Yaprak Varak, Jiletin Varak, Eskitme Varak, Lake Cila İşleri Yapılır..!!

POLYESTER DöKüM İŞLERİ

Hertürlü ahşap işleriniz için polyesterden bire bir kalıp hazırlanıp çoğaltılır.


Ürün ve Hizmetler

Enbiya Mobilya Dekorasyon, Varakçı, Ahşap El Oyması, Heykel çoğaltma, Ahşap Kapı çıtaları, Polyester Döküm, Mobilya Dekorasyon, Çerçeve, Tablo, Hediyelik Eşya, Zigon Sehpa, Orta Sehpa, Çiçeklik, Abajur, Lambade, Avize, Koltuk Döşeme, Jelatin Varak

#Ahşap El Oyması #Varakçı #Mobilya Dekorasyon #Polyester Döküm #Hediyelik Eşya


Benzer Firmalar