Anasayfa » Kağıt ve selüloz » Basın ve Medya » İSTANBUL Kağıt ve selüloz » ANADOLU KAĞITÇILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ANADOLU KAĞITÇILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


17. Ada no:73 Bağcılar İSTOÇ

Telefon1: (212) 6592596

Telefon2: (212) 5853637

Fax: (212) 5228476

Web: www.anadolukagitcilik.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1968
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1968 yılında Anadolu Kağıtçılık Koll.Şti. olarak hizmet vermeye başlayan firmamız, 1975 yılında şu anki unvanı olan Anadolu Kağıtçılık Sanayi veTicaret .A.Ş. olarak her türlü ambalaj kağıdı, baskılı kağıt, baskısız kağıt, kraft kağıdı, hutbak kağıdı, pelür kağıdı, yağlı kağıt, kağıt poşet, kramo ve gri karton, parafinli ve lamineli kağıt ihtiyacınızı karşılamak amacıyla kurulmuş bir aile şirketidir.

Tahtakale ve İstoç`taki mağaza ile Gaziosmanpaşa Sultançiftliği`ndeki fabrikadan İstanbul içine olduğu gibi, İstanbul dışına da kargo ve ambar yolu ile istenilen miktarda siparişlerinizi en kısa zamanda adresinize ulaştırmak Anadolu Kağıtçılık`ın ana prensibidir. Ürün kalitemiz Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından tastiklenmiş ve belgelenmiştir.


Ürün ve Hizmetler


Baskılı, baskısız ambalaj kağıdı
1968 yılında Anadolu Kağıtçılık Koll.Şti. olarak hizmet vermeye başlayan firmamız, 1975 yılında şu anki unvanı olan Anadolu Kağıtçılık Sanayi veTicaret .A.Ş. olarak her türlü ambalaj kağıdı, baskılı kağıt, baskısız kağıt, kraft kağıdı, hutbak kağıdı, pelür kağıdı, yağlı kağıt, kağıt poşet, kramo ve gri karton, parafinli ve lamineli kağıt ihtiyacınızı karşılamak amacıyla kurulmuş bir aile şirketidir. Tahtakale ve İstoç`taki mağaza ile Gaziosmanpaşa Sultançiftliği`ndeki fabrikadan İstanbul
1968 yılında Anadolu Kağıtçılık Koll.Şti. olarak hizmet vermeye başlayan firmamız, 1975 yılında şu anki unvanı olan Anadolu Kağıtçılık Sanayi veTicaret .A.Ş. olarak her türlü ambalaj kağıdı, baskılı kağıt, baskısız kağıt, kraft kağıdı, hutbak kağıdı, pelür kağıdı, yağlı kağıt, kağıt poşet, kramo ve gri karton, parafinli ve lamineli kağıt ihtiyacınızı karşılamak amacıyla kurulmuş bir aile şirketidir. Tahtakale ve İstoç`taki mağaza ile Gaziosmanpaşa Sultançiftliği`ndeki fabrikadan İstanbul içine olduğu gibi, İstanbul dışına da kargo ve ambar yolu ile istenilen miktarda siparişlerinizi en kısa zamanda adresinize ulaştırmak Anadolu Kağıtçılık`ın ana prensibidir. Ürün kalitemiz Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından tastiklenmiş ve belgelenmiştir.

#ambalaj kağıdı #kese kağıdı #kraft #yağlı kağıt #baskılı kağıt


Benzer Firmalar