Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » RAF-İŞ RAF SİSTEMLERİ

RAF-İŞ RAF SİSTEMLERİ


Kemeraltı cad.Revanisok.no:8/b Karaköy

Telefon1: 0212 252 47 80

Telefon2: 0212 252 47 39

Fax: 0212 252 47 39

Web: www.raf-is.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1995 yılından beri sektör içerisindeki çalışmalarımızda müşterilerimize karşı yüzümüzün ak oluşu memnuniyetimizin kaynağını oluşturmaktadır.

Sektöre ilk adımımızı attığımız andan itibaren çeşitli firmalarda çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemleriyle sektörümüzün en ince detaylarına vakıf olmuş ve yakın bir tarihte kendi kuruluşumuzla müşteri portföyümüzü oluşturmaya başlamışızdır.

Firmamız RAF sektöründe müşterilerimizin ARŞİV ve DEPOLAMA sistemleri MEKANLARIN ideal kullanımı ve ÜRÜNLERİN teşhirinde güvenilir ve EKONOMİK çözümlerine ORTAK olmaktadır. Müşterilerimize en kaliteli ürünü en kısa zamanda uygun fiyatlarla sunmak ve müşterilerimizi yalnız bugün değil gelecekte de yanımızda görmek temel amacımızdır.

RAF sektöründe hizmet kalitesini arttırarak ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarına devam eden firmamız uygun fiyat avantajlarıyla sizlerin hizmetinde olmaktan ve sizlerle çalışmaktan kıvanç duymaktadır.

Tecrübeli satış ve montör kadromuz geniş stoklu depolarımız uygun fiyat avantajlarımızla hedefimiz hızlı ve kaliteli hizmet sunmak ve müşterilerimizin memnuniyetini arttırmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

çelik raf.depove arşivleme.dosya dolapları.teşhir stantları.agır yük rafları.suntalam raflar.ekoset raflar.demonte ve monte satış.nakliye montaj

#çelikraf,celikraf #depolama,depo #arşivleme,arşiv #rafiş,raf #depo,dosya


Benzer Firmalar