Anasayfa » Mobilya sanayi » Mobilya ve Dekorasyon » KAYSERİ Mobilya sanayi » Huzur Malzemecilik- mobilya yan sanayi, plastik ürünler, sert keçe

Huzur Malzemecilik- mobilya yan sanayi, plastik ürünler, sert keçe


HACILAR ORG. SAN. BÖL. 1. CAD. NO:9

Telefon1: 3220343

Telefon2: 3220344

Fax: 3220187

Web: www.huzurmalzeme.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1983
Çalışan Sayısı:60 (Yönetici:4 | Memur:9 | İşçi:47
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Huzur Malzemecilik Ltd.Şti.; 1983 yılında Kayseri de kurulmuştur. Uzman personeli, kaliteli hizmet anlayışı ve uzun yılların deneyimiyle mobilya ara ürünleri sektörünün üst sıralarında yer alan bir toptan ticaret ve pazarlama firmasıdır.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan; 4300 m2 kapalı ve 16.000 m2
Açık alana kurulmuş tesislerinde Türkiye ve Dünya Mobilya Sektöründe hizmet etmektedir.

Kardeş kuruluşumuz olan Pota Metal- Plastik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’nin üretim gücünü de yanına alan Huzur Malzemecilik ; rekabetçi fiyatları ile zamanında teslim ve en üst kalitede hizmet sunma ilkesiyle ve “Mükemmelik bir eylem değil alışkanlıktır” sloganı ile deneyimlerinin müşteri memnuniyetine dönüştürme gayreti ve azmindedir.

Firmamız yurt dışındaki sektöründe öncü kuruluşların temsilcilikleri ve yurt içindeki deneyimli üreticilerin bayilikleri ile; keçe,vatka ,elyaf,yatak kumaşı, astar bez, baskılı ve baskısız tela, dikiş ipliği, kordon, kaytan ,fitil, elastik kolon, zımba teli, yapıştırıcı, boya, tiner, cıvata ve somunlar, ambalaj malzemeleri, fermuar, mekanizmalar, plastik mobilya tekerleri, plastik mobilya malzemeleri gibi iğneden ipliğe yüzlerce ürün çeşidinin satışını gerçekleştirmektedir.


Ürün ve Hizmetler

mobilya yan sanayi, plastik ürünler, sert keçe, zımba teli, yapıştırıcı, elyaf

# # # # #