Güneşli Organik Tarım


güneşli köyü

Telefon1: 05377668879

Telefon2:

Fax: 04663516916

Web: www.gunesbal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GÜNEŞBAL olarak,yüzyıllardan beri hastalıklarda şifa amaçlı kullanılan ve bunun yanı sırada hoş bir lezzete sahip olan ballarımızı herkesin kolayca ulaşıp tüketebilmesi amacıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.
Kaçkar Dağları’nda insanların değil, kraliçe arının kontrolünde yapılan yüzde yüz doğal balımızın lezzeti anlatılmaz, tatmanız lazım. Balımızın görüntüsü, rengi, kokusu ve ağızda bıraktığı tat her bakımdan farklı. Dünyanın en zengin çiçek çeşitlerinin bulunduğu Kaçkar eteklerinde üretilen ve dünyanın en şifalı balı olarak bilinen bu yörenin balı, doğrusu bu nitelendirmeleri fazlasıyla hak ediyor.
Balı tamamen en eski geleneklere göre yapıyoruz ve arıya kesinlikle karışmıyoruz. Bizim arılar teknik şeylerden hiç hoşlanmıyorlar ve kovanları ne kadar tenha yerlerde olursa o kadar verimli bal üretiyorlar.
Üretim yerimiz; biyolojik çeşitlilik ve doğal kaynak yönetimi projesi kapsamında Dünya Çevre Birliği`nin koruma altına aldığı Artvin havzasıdır.
Balımız Dünyanın en çalışkan ,kışa dayanıklı ve uzun hortumu sayesinde en derin çiçek nektarlarını emebilen kafkas arısı tarafından üretilmektedir. Hiçbir katkı maddesi içermeyen yüzde yüz saf bal`dır.
Butik üretim yaparak sadece özel müşterilere bal gönderiyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Organik Bal
kestane balı
yayla balı
ıhlamur balı
akasya balı
artvin balı

# # # # #


Benzer Firmalar