SEDESAN A.Ş.


OSTİM

Telefon1: 3123851125

Telefon2:

Fax: 3123850540

Web: www.sedesan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:27 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1979 yılında küçük bir sanayi kuruluşu olarak sektöre katılan SEDESAN yeni bir buluş olan polyamid oto makas fişeğini dünya da ilk kez Türkiye de üreterek dikkatleri üzerine çekmiş ve kısa zamanda adını duyurarak otomotiv sektörünün bir kuruluşu olmuştur. Kendine olan güvenini, becerisini, kapasitesini ve kalite anlayışını Türkiye genelinde kanıtlamış ve sektöre çok yabancı olan polyamid makas fişeğini kabullendirerek imkansızı başarmış, gittikçe yükselen bir Pazar yüzdesi ile, varolan gücünü net bir biçimde ortaya koyarak markalaşmıştır. Bu başarı SEDESAN için yeni bir itici güç olmuş, üretimini her yönü ile mükemmele ulaştırma konusundaki kararlılığını pekiştirmiştir.

Kuruluşundan sonra geçen süreci tam anlamıyla değerlendiren SEDESAN, büyüyüp gelişerek, 1993 yılında anonim şirket olarak yeniden yapılanmış, giderek artan bir talebin verdiği cesaretle üretim kapasitesini artırmış ve en yüksek kalitede ikibin çeşit parçayı üreterek tüketicisinin takdirini kazanmıştır.

Özellikle; üretmekte olduğu çelik makas bağlantılarında sağlanan üstün kalite, SEDESAN’ın üretim titizliğinin sembolü olmuştur. Buna bağlı olarak da, otomotiv ve teryler imalatı yapan firmaların ihtiyacı olan özel üretimleri gerçekleştirerek bu alandaki otoritesini kanıtlamış olup, bu fabrikaların vazgeçilmez üreticisi olma vasfını kazanmış bulunmaktadır.

SEDESAN A.Ş.’nin tüm ürünleri ülke dışında da ilgi görmüş olup; Avrupa, Ortadoğu ve Asya ülkelerinde de yeni piyasalar edinmiştir. Yıllık üretiminin % 42’si Hollanda, İsveç, Almanya, Romanya, İtalya, İran, Suriye, Ürdün, Cezayir, Suudi Arabistan’a ihraç edilmektedir.

Aynı zamanda tüm ürünlerinin pazarlama ve satış ihtiyacına cevap veren on bölge bayii ile de yurt içi dağıtım ve tüketimini gerçekleştirmektedir.

SEDESAN A.Ş.’nin tüm ürünleri TSEK (Türkiye), ISO 9001:2000 ( Almanya) belgeli ve patentlidir.

Bu günün SEDESAN A.Ş.’i gelecek dönemlere yönelik projeler ve buluşlarla; yine yeniliklere imza atmak, yine en yüksek kaliteyi üretmek ve yine sanayi camiasına yararlı olmak için, tüm varlığı ve tüm gücü ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Şuna inanıyoruz ki; bir sanayi kuruluşunun başarısı, öncelikle ülkenin başarısı demektir.


Ürün ve Hizmetler

Makas Burçlari, Çelik Makas Bağlantıları, Perno-Saplama Küpe ve Kulaklar, Makas, Şase ve Treyler Takozları, Treyler Aksamı, Transmikser Aksamı, spring bushes, spring arm rubber, u bolts, spring bolts, dorse körükleri

#makas bağlantıları #makas fişeği #makas burçları #pernolar, saplamalar #treyler aksamı,


Benzer Firmalar