Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » SİVAS İzolasyon » NEHİR YAPI MARKET

NEHİR YAPI MARKET


Celal Bayar Caddesi Fatih Apt. Altı no:12/B

Telefon1: 03462221337

Telefon2:

Fax: 03462221337

Web: www.nehiryapimarket.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız sivas ve çevre il ve ilçelerine toptan & perakende satış yapmaktadır.
Taahhütlü uygulamalı işçilikli malzemeli toplu işler yapmaktadır.

Yönetmeliklere uygun yapilacak isi yalitimi, isinma veya serinleme amaciyla yaptigimiz harcamalardan ortalama % 50 tasarruf ederek yazin serin kalmaya kisin daha iyi isinmaya imkan saglar. Dengeli oda sicakliklari yaratarak konforlu ve saglikli mekanlar olusturur. Evlerde küflenme, siyah leke ve mantar olusmasina neden olan yogusmayi (terlemeyi) önler. Isi yalitimiyla ayrica yakit tüketimi ve dolayisiyla atik gazlar azaltilarak çevrenin korunmasina katkida bulunulur.
Her müşteri bizim için özeldir ve müşteri memnuniyeti, her şeyden önceliklidir. Müşterilerimizin çözüm ortağı ve doğal danışmanı olarak, onları en yüksek düzeyde memnun etmek için, beklentilerini en ekonomik ve hızlı biçimde karşılayarak, mükemmel ürün ve hizmetler sunmak birincil görevimizdir. Kalite, kişisel ve kurumsal gelişimimiz için yaşamımızın vazgeçilmez bir unsuru ve kültürümüzün en önemli değeridir. Kalitemiz hakkındaki ölçütü müşterilerimiz saptamaktadır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili müşteri görüş ve önerileri bağlayıcıdır.


Ürün ve Hizmetler

Boya, Hırdavat, El aletleri, İzolasyon, Isı yalıtımı, Su Yalıtım, Laminant parke, Isı yalıtım malzemeleri Toptan satış, Su tesisatı, lavabo, evye, batarya, Banyo aksesuarları, amerikan pres kapı, kilit, menteşe, kapı kolları, silikon, poliüretan köpük, poliüretan sprey köpük,

#izolasyon, ısı yalıtımı #Boya, hırdavat, #Laminant parke, marley #Kapı kolu, kilit #El aletleri, yapı kimyasalları


Benzer Firmalar