Anasayfa » Havayolları » Turizm » İSTANBUL Havayolları » PAKISTAN HAVAYOLLARI

PAKISTAN HAVAYOLLARI


ORDU CAD. HADİ HAN NO:305/1 AKSARAY

Telefon1: 02126382153

Telefon2:

Fax: 02126382387

Web: www.skytur.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SKYTUR olarak 1990 Yılında İstanbul`da hizmet vermeye başlayan kuruluşumuz Yurt içinde İstanbul . Ankara, Antalya ve Kayseri` deki kendi ofisleriyle faaliyetlerini sürdürmektedir, Aynı zamanda havayolları, tur operatörleri ,acenteler ve yolcularımız için İstanbul ( Atatürk Havalimanı ), Ankara ( Esenboğa Havalimanı ), Antalya ( Havalimanı ) dış hatlar gidiş terminalilerindeki ofislerimizle 24 saat hizmet vermekteyiz.

SKYTUR; 2002 yılına kadar Alfa Havayolları olmak üzeri bir çok havayolu şirketi ve tur operatörlerinin Türkiye çıkışlı havalimanı yolcu hizmetleri ve bilet satış temsilciliğini yaptı.Halen Komfortours - Onurair ( Hollanda ) , Doğan Voyages - Onurair ( Fransa - isviçre ) , Mediterra , Desti Travel ( Belçika ) tur operatörlerinin yetkili Türkiye ( GSA ) genel satış acentesi olarak hizmet vermektedir. Bunun yanısıra İsviçre ,Fransa , Belçika, Avusturya ve Rusya da çeşitli havayolları ile uçan tur operatörlerinin boş koltuklarını yine talepler doğrultugunda değerlendirerek yetkili satış acenteliğini yürütmektedir.

SKYTUR, konusunda tecrübeli ve deneyimli kadrosu ile İstanbul , Ankara , Antalya ve Kayseri ofisleriyle Türkiye` nin bütün bölgelerindeki acenta ağı sayesinde temsilciliğini yaptığı tur operatörlerinin ve havayollarının boş koltuklarını değerlendirmektedir.Amsterdam , Belçika, Paris destinasyonlarına outgoing hizmeti veren tur operatörlerine uçak ve koltuk bazında brokerlık hizmeti vermektedir. Charter uçuş konusunda da şirketimiz Antalya` nın lokomotifi ve denge noktası oluşturacak şekilde Antalya çıkışlı charter uçuşlarda önemli bir yer edinmiştir.Uzun yıllardır oluşturulan piyasa güveni, bilgi, tecrübe ve yaygın acente ağı ile yolcu hizmetleri ve bilet satışlarında yakaladığı başarıyı daha uzun yıllar boyunca da hizmet kalitesini yükselterek sürdüreceğini göstermektedir.



skytur.com TEAM


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar