Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » İÇEL Gıda sanayi » Çukurova Baharat Gıda San. Tic. ve Paz.

Çukurova Baharat Gıda San. Tic. ve Paz.


Çukurova Mh. Mimarsinan Blv. 230.Cd. No:9/A

Telefon1: 03243244325

Telefon2: 03243244326

Fax: 03243244327

Web: www.cukurovabaharat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:4 | Memur:2 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çukurova Baharatları sofraları süslüyor
1980 yılında Adil Dolgun tarafından kurulan Çukurova Baharatları, kurulduğu günden bu yana kendi tesislerinde üretip ambalajladığı baharat çeşitlerini tüketiciyle buluşturuyor.
Günün gelişen teknolojilerini takip ederek, uluslararası standartlarda faaliyet gösteren Çukurova Baharatları, mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal sertifikasyonlar ile hijyenik koşullarda üretim yapıyor. Hedeflerini “Daima kaliteli ürünler üretmek” ilkesi doğrultusunda yükselten firma, üretim tesislerini ve personelini sürekli geliştiriyor. TS-EN-ISO 22000 Belgeleri ile ürünlerinin kalitesini perçinleyen Çukurova Baharatları, kalitesi ile yurtdışından da büyük satış başarıları elde ediyor.
Mersin’de üretim yapan Çukurova Baharatları’nın ürün yelpazesine ve gramaj çeşitlerine www.çukurovabaharat.com adresinden ulaşmak mümkün.


Ürün ve Hizmetler

Karabiber, Kimyon, Pulbiber vb. baharatların yanı sıra, sucuk harcı, çeşni, ızgara harcı, tavuk harcı, pane harcı gibi sofralara farklı lezzetler katan ürünleri de müşterilerinin beğenisine sunuyor.
SUCUK HARCI

#Sucuk Harcı #Çukurova #Baharat #Mersin #Sucuk


Benzer Firmalar