aydemir promosyon imalat san


GÜL SK HÜRRİYET MAH N:55/1 GÜNEŞLİ-BAĞÇILAR

Telefon1: 02125509262

Telefon2: 02126020933

Fax: 0212 6020934

Web: www.promosyonsepeti.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AYDEMİR PROMOSYON OLARAK
Üstün Kaliteli ürünler üretmemizin karşılığında aldığımız en değerli ödül,
TÜKETİCİLERİMİZİN MARKAMIZA DUYDUĞU GÜVEN VE SADAKATTİR.

MÜŞTERİMİZİN MEMNUYETİ BİZİM BAŞARIMIZIN TEMELİDİR.

SİZ HAYAL EDİN BİZ HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRELİM.

EN İYİ KALİTE, EN İYİ HİZMET, EN UYGUN FİYAT..

Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, onların hayallerini gerçeğe dönüştüren, güler yüzü, kaliteli hizmeti ve ürünü, dürüst çalışmayı, uygun fiyatı prensip edinmiş firmamız; tecrübesiyle uzun yıllardır promosyon ve reklam sektörüne hizmet veren bir firmadır.
Müşteriye kaliteli ürün sunmak ve müşteri memnuniyetini kazanmak kuruluşumuzun yıllardır sürdürdüğü temel bir politika olmuştur.
Günümüz koşullarında, Türkiye’deki ve Yurtdışındaki durmaksızın gelişen teknolojiyi ve yenilikleri yakından takip ederek, araştırma aşamasından tasarımına, satın almasına üretimine ve satışa kadar müşterilerimize zaman ve maliyet avantayı sağlayarak, onların memnuniyetine ve ihtiyacına yönelik bir sistemle çalışarak, verimliliği arttırarak çözümler üreterek, müşteriye özel ihtiyaçları çabucak saptayarak, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışını sizlerle paylaşmaktan büyük onur ve mutluluk duymaktayız.

AMACIMIZ; siz müşterilerimize en kaliteli ürünü en uygun fiyata, en iyi hizmet anlayışıyla sunmaktır.
İLKEMİZ; Önce müşterimizin Memnuniyetidir.
FARKIMIZ; Müşteri için yapılabilecek her şeyin yapılması. Önce kişilerin kalitesine yatırım yapılması. Hız, yenilik ve gelişmelere önem verilmesi. Dürüst, bütünlük ve grup anlayışı ile çalışılması. Sonuçlara odaklı kalarak gayretli ama önce müşteri memnuniyetinin yaratılması.


Ürün bazında yenilikleri takip ederek, bu gelişmelerin takipçisi olarak yeni ürün yapıları sunmak, Verdiği üstün hizmetle siz müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak, uzun vadeli stratejik işbirliği ile birlikte başarıya ulaşmaktır.

Aydemir Promosyon deneyimli insan kaynağını ve sağlam teknolojik altyapısını kaliteli hizmet prensibiyle birleştirerek, promosyon sektöründeki güçlü konumunu her geçen gün geliştiriyor.

Her zaman müşterilerine bilgi ve deneyimine dayalı kaliteli hizmet ve en iyi ürün yelpazesini sunuyor.
Deneyimli ve başaralı kadrosuyla doğru kararlar almanıza yardımcı oluyor. İçiniz rahat olsun.



Ürün ve Hizmetler

promosyon kalem promosyon çakmak promosyon küllükler promosyon küp bloknotluklar prpomosyon anahtarlıklar promosyon bileklikler promosyon bardakaltlıkları promosyon ajandalar promosyon duvar saatleri promosyon şapkalar promosyon tşörtler promosyon not tutacakları promosyon özel tasarımlı ürünler

#promosyon #kalem çakmak #ajanda takvim #anahtarlık rozet #duvar saati notluklar


Benzer Firmalar