Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » İSTANBUL Otomotiv » Hülya Yuva Otomotiv Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Hülya Yuva Otomotiv Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


BAHÇELİEVLER MAH. YILDIRIM BEYAZIT CAD. VURAL SOK. NO:3/A

Telefon1: 0216 462 08 08

Telefon2: 0216 462 06 06

Fax: 0216 462 06 05

Web: www.hsfotomotiv.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Hakkımızda;
Sağlık, Tekstil ve İnşaat Sektörlerinde Uzun Süren Deneyimlerimizden Sonra Hülya Yuva Otomotiv Endisüriyel Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2008 Yılında Kurulmuştur. Sosyal Sorumluluk Anlayışı İle Dünyada İlkleri Tasarlama ve Üretme Fikriyle Kurumsallaşan Şirketimiz Hayatı Kolaylaştıran, İnsan Sağlığı ve Güvenliğini Hedefleyen Ürünlerle Ülkemiz Otomotiv Sektörünün Öncülerinden Olmayı, Kalite ve Bilgi Birikimini Sürekli Geliştirmeyi, Kendini Devamlı Yenilemeyi, Sektörün Gerektirdiği Uluslararası Yetkinliği Sağlayan ve İleri Taşıyan, Ülkemizin Bu Sektördeki En Güvenilir ve Donanımlı AR-GE Firmalarından Biri Olmak, Temel Kalite Politikamızdır.
Geliştirdiğimiz %100 Türk Malı Ürünlerin Her Bakımdan Beğenilmesi, Kaliteli Bulunması ve Tercih Edilmesi Tüm Hülya Yuva Otomotiv & DIGO Otomotiv Personelinin Asli Görevidir.
Vizyonumuz;
Kaliteyi Sürekli Arttırmak, Prensiplerine Bağlı Kalarak Sürekli İyileştirme Yapmak.
Teknolojiyi Yakından Takip Etmek.
Müşteri Tatminini Arttırmak.


Misyonumuz;
Hedefini Para Kazanmaktan Ziyade Ülkesine, İçinde Yaşadığı Topluma Değer Katmak. Patenti Kendisine Ait Ürünleri %100 Türk Sermayesi İle Türk Mühendis ve İşçisinin Alınteri ve Emeğiyle Üretilen, Hayatı Kolaylaştıran Ürünler İle Takdir Edilmek. Altyapı İyileştirmelerine Paralel Olarak Kurum Kimliğini Öne Çıkaran Hülya Yuva Otomotiv Sektör Öncüleri Arasına Girme Şeklinde Büyüttüğü Hedeflerine Paralel Olarak İşletmede ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemini Hayata Geçirerek Dünya İle Entegrasyonda Bir Adım Atarak Müşterilerine Daha İyi ve Kaliteli Hizmet Anlayışını Seçmiştir.


Ürün ve Hizmetler


Otomatik Çekme Halatı
Otomatik Çekme Halatı Plastik Gövde İçerisine Yerleştirilen Helisel Yay Vasıtası İle Kendi Kendine Toplama Vazifesi Gören Çekme Halatı 40mm Kalınlığında Polipropilen Halat ve Bunları Muhafaza Eden Plastik Koruma Kabından Meydana Gelir. Halatların Her İki Ucunda da U Tipi Kanca Mevcuttur. Bu Kancalar Güvenlik Gerekçesi İle Kilitlenebilir Özelliğe Sahiptir. Ürün Klasik Çekme Halatlarının İşlevlerini Daha Kolay Yapmasını, Kullanırken Kullanıcıyı Yormaması Ve Zor Hava Koşullarında Daha Rahat
Ebeveyn Yüzme Simidi
Ebeveyn Yüzme Simidi Ne Kadar İyi Bir Yüzücüde Olsanız, Yeni Yüzme Ögrenen Çocuğunuzun, Torununuzun Yanında Bulunmak Hatta Onunla Yüzmek İsteyeceksiniz. İşte Bu Durumda Biz Sizler İçin Yüzme Simidi Tasarladık. Tasarım Tescilli Olan Ürümümüz Çocuklarınızla Deniz ve Havuz Keyfi Yaparken Onlara Güven Vermesi Açısından Hazılanmıştır.
çekme halatı, trafik araç kiti, ebeveyn deniz simidi

#çekme halatı #aksesuar #otomatik çekme halatı #digo #hsf


Benzer Firmalar