Anasayfa » Emlak işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Emlak işleri » PERA GAYRİMENKUL EMLAK DANIŞMANLIK

PERA GAYRİMENKUL EMLAK DANIŞMANLIK


Migros Yanı

Telefon1: 0212 875 37 44

Telefon2: 0541 439 46 46

Fax: 0212 875 37 44

Web: www.pera-tr.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

PERA GAYRİMENKUL EMLAK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet politikası , her zaman güncel geniş portföyü, gayrimenkul alım-satım-kiralama öncesi ve sonrası danışmanlığı emlak sektöründe güveni ve hizmet kalitesini ilke edinmiş bir firmadır. Öncekli faaliyet bölgelerimiz İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü-Büyükçekmece-Avcılar-Çatalca-Silivri-Çerkezköy-Çorlu dir.


Ürün ve Hizmetler

Emlak Sektörüne bakış açımız

İnsanlık tarihinin başlangıcından beri barınma, birincil ihtiyaç olmuş ve zamanla beraber bu barınaklar çeşitlenmiş, kullanım amaçları ve vasıfları değişerek gayrimenkul adını almıştır.



Dünya içerisinde bir başka dünyadır, sahip olduğumuz evimiz, iş yerimiz, ofisimiz, yazlığımız; yani sahip olduğumuz gayrimenkulümüz.

Bazı sorular vardır: `` Bir gayrimenkulü değerlendirirken nasıl değerlendirmeli, neye göre değerlendirilmeli, ne eksiktir değerlendirmede ne fazla? Alırken hangi faktörlere bakılmalıdır, nerede ne değerde nasıl bir yer almak doğrudur? `` Çok değişkeni olan bu soruların yanıtı bizim oluşturduğumuz, müşteri memnuniyetini hedef alan, Doğru Fiyat - Doğru Yatırım çalışmalarımızdır.


#beylikdüzü satılık #beylikdüzü kiralık #beykent satılık #satılık işyeri #kiralık işyeri


Benzer Firmalar