Yatırım Finansal Kiralama A.Ş.


Nurol Maslak Plaza A Blok Kat:16 Büyükdere Cad. No:71 Maslak / İstanbul

Telefon1: 0 212 328 18 58

Telefon2:

Fax: 0 212 328 18 81

Web: www.yatirimleasing.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yatırım leasing 1993 yılında kurulmuştur.27 Ocak 2004 tarihinde TETAŞ Şirketler Grubu`na katılmıştır. Yatırım leasing müşterilerinin farklı vade ve büyüklükteki yatırım ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmet vermektedir.

Finansal kiralama işlemlerinin yurtiçinde yaygınlaştırılması için müşterilerine danışmanlık hizmeti de vererek her anlamda müşterilerinin yanında olmayı hedeflemektedir.

Yatırım leasing, İnşaat, tekstil, metal ana sanayi, tıbbi cihaz, matbaa ambalaj sektörleri başta olmak üzere değişik sektörlerde, hertürlü yatırım mallarının finansmanını sağlamaktadır.

Şirketimiz Finansal Kiralama Derneği üyesidir.


Ürün ve Hizmetler

Yatırım Leasing, müşterilerinin farklı vade ve büyüklükteki yatırım ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmet vermektedir. Yatırım Leasing, finansal kiralama işlemlerinin yurt içinde yaygınlaştırılması için müşterilerine danışmanlık hizmeti de vererek her anlamda müşterilerinin yanında olmayı hedeflemektedir.
Yatırım Leasing, inşaat, tekstil, metal ana sanayi, tıbbi cihaz, matbaa, ambalaj sektörleri başta olmak üzere değişik sektörlerde, her türlü yatırım malının finansmanını sağlamaktadır.

#Leasing #Finansal Kiralama #İş makinaları #Yükleyici #ekskavatör


Benzer Firmalar