Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » ANKARA Isıtma soğutma ve havalandırma » Metes Mühendislik Tesisat Sanayii Ticaret Ltd.Şti

Metes Mühendislik Tesisat Sanayii Ticaret Ltd.Şti


Öveçler 4.cad. 202.sok. No: 4/A Öveçler / Çankaya / ANKARA

Telefon1: 90 312 483 5643

Telefon2:

Fax: 90 312 483 5630

Web: www.metesgrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Metes Mimarlik Muhendislik Taahhüt San.ve Tic. A.Ş. ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe sınırsız müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla 1998 yılında kurulmuştur.

Daha önce Metes Mekanik Sistemler Sanayi Ticaret olarak sürdürdüğü faaliyetlerini 1 Ocak 2008 tarihinden itibaren Metes Mimarlik Muhendislik Taahhüt San.ve Tic. A.Ş. olarak yeni merkez ofisinde devam etmektedir. Firmamız bu güne kadar bir çok projede ısıtma, soğutma, havalandırma ve yangın tesisatı konusunda hizmet vermiştir.

Firma; bünyesinde bulunan teknik personel kadromuz ile teknolojiyi yakından izleyerek hizmet ağımızı artırmayı hedefliyoruz.

Firmamız; 1998 yılından bu güne kadar büyüme eğiliminde olan bir kuruluştur. 2008 yılı itibariyle kadro genişlemesi yapılarak kurumsallaşma adına adımlar atılmıştır.

Kalite yönetim sistemi ile ilgili müracaatlar yapılmıştır. Çalışmalar devam etmektedir. (ISO9001-2000)

Firmamız; mekanik tesisat ile ilgili ihtiyaç duyulabilecek her türlü Mühendislik hizmetini pek çok projede başarıyla sağlamış olup şu anda yurt içindeki projelerde çalışmalara devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Isıtma Sistmeleri
Soğutma Sistemleri
Klima
Sıhhi Tesisat
Buhar Kazanı
Kızgın Su Tesisatı
Basınçlı Hava Tesisatı
Su Arıtma ve Şartlandırma Tesisatı
Yangın Algılama ve Yangın Söndürme Tesisatı
HVAC Tesisatı

#Mekanik Tesisat,Altyapı,mekanik tesisat, altyapı, # # # #


Benzer Firmalar