Anasayfa » Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Kimya ve Yan Sanayi » İZMİR Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » UNIVERSAL YANGIN SÖNDÜRME MALZ.İML.İNŞ.EĞT.TUR.İTH.İHR.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

UNIVERSAL YANGIN SÖNDÜRME MALZ.İML.İNŞ.EĞT.TUR.İTH.İHR.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.


8283 Sok. No,14 Balcılar iş Merkezi ÇİĞLİ İZMİR

Telefon1: 0 232 329 03 00

Telefon2: 0 232 329 04 30

Fax: 0 232 329 09 90

Web: universalyangin.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 2OO1 yılında, Ankara Ostim Sanayi Sitesinde 600 m2kapalı alan içerisine kurulmuştur. İç Anadolu, Marmara ve Ege Bölge Müdürlükleriyle sizlere geniş servis ağı ile hizmet sunmaktadır.
TS6 862 EN3 belgesine sahip olan firmamız, dinamik ve genç kadrosu île tüm ürünlerini satış sonrası periyodik ve ücretsiz kontrollerini, dolum ve bakım hizmetlerini yapmakta, aynı zamanda müşteri eğitim ve tatbikat programı, yurtiçi ve yurtdışı ulaşım ve montaj hizmetleri ile hizmet kalitesini ve güvenliğini en üst düzeyde yürütmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Yangın söndürme cihazı üretimine yönelik olarak kurulan fabrikamız, tamamen otomasyon ve bilgisayarlı sistemde üretim yapmakta ve 8 ayrı tipte aylık toplam 20.000 adet yangın söndürme cihazı üretme kapasitesine sahiptir. Cihazlar 1 Kglık, 2 Kglık, 4 Kglık, 6 Kglık, 9 Kglık, 12 Kglık ve 50 Kglık olmak üzere 7 boyutta olup. Kuru kimyevi tozlu, aff köpüklü, halokarbon (hcfc)hazlı olarak doldurulabilirler. Bunun dışında bünyemizde 2 kglık, 5 kglık, 10 kglık ve 30 kglık ve 45 kglık Karbondioksit (CO2) gazlı yangın söndürme cihazlarıda mevcuttur.
Yukarıda belirtilen ürünlerle beraber, yangın dolapları, yangın setleri (sehpa, kanca, kürek, balta, kova), yangın hortumları ve aksesuarları (lans, rekor, nozullar, hortum kelepçesi, dolap makarası) , yangın algılama ve alarm sistemleri, her ebatta ve tipte yangın dolapları her türlü itfaiye ve iş güvenliği malzemelerinin de satışını yapmakta ve böylece müşterilerimizin yangın güvenliği konusunda tüm ihtiyaçlarının aynı anda karşılanmasını sağlamaktadır
Universal Yangın Sön, San, Tic. Ltd. Şti. adı altında UNIFIRE markası ile üretim yapmakta olan kurumumuz, kendini geliştirmeye adamış, kaliteyi, müşteri memnuniyetini ve büyümeyi ön planda tutarak yangınla mücadelede siz değerli müşterilerimizin memnuniyetinin onuruyla uzun yıllar faaliyet göstermeyi hedeflemiştir.

# # # # #


Benzer Firmalar