Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Asansör » Toker Asansör Çelik Elektrik ve Mühendislik Hizmetleri San.Tic.Ltd.Şti

Toker Asansör Çelik Elektrik ve Mühendislik Hizmetleri San.Tic.Ltd.Şti


yeni mah. plevne cad. bankacılar sitesi b blok 5-D pendik/İstanbul

Telefon1: 0216 390 54 29

Telefon2:

Fax: 0216 390 70 39

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Toker Asansör kendi sektöründe müşteri memnuniyetine temellendirilmiş kurumsal çizgisinden ödün vermeden, en son teknoloji bilgilerini ve ürünlerini kullanarak hizmet sunmaktadır. Kalite hedeflerinden taviz vermeyen firmamızın, konusuyla ilgili bütün kalite belgeleri CE, ISO 9001:2000 ve TSE-HYB-13015 belgeleri TSE tarafından belgelendirilme aşamasındadır. Firmamızın tüm birimlerinde, üretim ve montajlama aşamaları deneyimli yetkili mühendisler tarafından denetlenerek uygulanmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Toker Asansör müşterisinin istediği koşullarda, mevzuata uygun, her türlü insan, yük, hasta, servis asansörleri ve hidrolik asansörleri kurar. Proje aşamasından, montaj, testler ve ruhsat aşamasına kadar deneyimli kadrosuyla en iyi hizmeti verir. Yeni bir asansörü EN 81/1-2-3 standardına göre üretmekte ve CE işaretini iliştirmekteyiz.
Teknolojisi ne olursa olsun asansörlere, zaman içinde yitirdikleri veya hiç sahip olamadıkları bir takım fonksiyonların kazandırılması, asansör güvenliğinin, konforunun ve verimliliğinin artırılması, veya estetik görünümünün iyileştirilmesi için modernizasyon gerekebilmektedir. Bu doğrultuda öncelikle firmamızın uzman mühendisleri tarafından hazırlanacak tespit raporu ile kullanıcılar bilgilendirilmekte ve sonrasında modernizasyon gerçekleştirilmektedir.
Asansörün Avan Ve Tatbikat projeleri, Elektrik-Elektronik ve Makina Mühendisleri tarafından tespit edilen esaslara uygun olarak müştereken hazırlanır. Projelerin hazırlanmasında Türk Standartları esas alınacaktır Asansör Avan Projelerin Önemi;Bina özelliği ve tipine uygun, gerekleri karşılayacak asansörlerin seçimi, Uygun kuyu yapılarının boyutlandırılması ve asansörlerde olası sorunların en aza indirilmesi, En uygun maliyetli seçimlerin yapılması, Kolon hattı hesapları sonrası güvenli tesisatların oluşturulması ve Sistem tasarımı ile bina özelliğinin örtüşerek hizmet kalitesinin yükselmesidir

#asansör, imalat #montaj,bakım #Revizyon,Modernizasyon #Avan Proje #Ruhsatlandırma


Benzer Firmalar