Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » ANKARA Ambalaj Genel » Erginay Ambalaj San. Tic.

Erginay Ambalaj San. Tic.


Esenboğa Yolu 25 Km. Balıkhisar Köyü 06750 Akyurt - ANKARA

Telefon1: 0312 841 64 90

Telefon2: 0312 841 64 91

Fax: 0312 841 64 92

Web: www.erginay.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1968 yılında mobilya imalatıyla işe başlayan firmamız, 1982 yılında ahşap ambalaj sektöründeki ihtiyacı fark ederek ahşap palet ve ahşap ambalaj sandığı üretimine başlamıştır. 1995 yılında şirketleşerek kurumsal yapı için ilk adımını atan firmamız aynı yılda şu anda üretimimizi sürdürmekte olduğumuz Ankara Esenboğa`daki 4.000 m2 kapalı alanlı, toplam 9.000 m2`lik tesislerimize taşınmış olup, Türk sanayicisi ve ihracatçısına hizmet vermeye devam etmektedir.
Firmamız 50 kişilik uzman kadrosuyla ahşap ambalajın Türkiye`deki sayılı isimleri arasında yerini almıştır. Hali hazırda
TR-109 kod numarasıyla ISPM-15 standardında imalat yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

1. E-PACK KUTU (KONTRA KUTU)
E-pack Avrupa standartlarına uygunluğu ile ahşap ambalaj sektöründe vazgeçilmez bir üründür. Tahta kullanılarak yapılan ambalaj sandığına göre daha hafif olması, geri dönüşümlü olması ve demonte olarak stoklanması sebebiyle avantaj yaratır.
E-pack`de kullanılan malzemeden dolayı (kontraplak-osb) nem üretmez ve suya karşı dayanıklıdır. İçindeki ürünleri korozyona karşı korur. Görüntüsüyle ürününüze değer katar.
2. N-PACK KASA (DİLİMLİ KASA)
N-pack uluslararası taşımacılıkta ağır yüklerin vazgeçilmez ürünüdür. Defalarca kullanılabilmesi ve istenilen ölçüye göre yükseltilip alçalabilmesi önemli avantajlarındandır.
Katlanabilmesi depolamada kolaylık sağlar. Uzun ömürlü olması kullanıcının ambalaj maliyetlerini düşürür.
3. AHŞAP SANDIK
Firmamız ahşap ambalaj sandığında da uzun yılların vermiş olduğu tecrübeyle ürünlerinizin sağlıklı bir şekilde yerine ulaşmasını sağlıyor. Standart dışı ölçüler ve ağır yükler için kullanılan ambalaj sandıklarını kafes ve kapalı olarak imal etmekteyiz.
4. PALET
Palet konusunda 25 seneyi aşan tecrübemizle dünyanın yükünü taşıyoruz. Her cins ağaçtan (Kavak, Çam, Kayın) istenilen ebat ve özellikte palet imalatı yapmaktayız.

#ambalaj, ahşap amabaj #ahşap kutu, ahşap kasa #sandık, palet #kontra kutu, dilimli kasa #katlanabilir ambalaj


Benzer Firmalar