uka


Otosansit sanayi sitesi

Telefon1: 224 3424779

Telefon2:

Fax: 224 3425279

Web: www.uka.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız UKA 900m2 kapalı alan üzerine kurulmuş olup talaşlı imalat ve dişli üretim ve taşlama konularında yoğunlaşmıştır, özellikle dişli konusunda uzmanlaşmıştır.

Elimizdeki üretim makinalarımız full CNC olup azdırma tezgahlarımızın otomotik yükleme boşaltma ile donanması kalite ve maliyet açısından rekabet gücümüzü bir kat daha arttırmaktadır.

Bu tezgahlar daha önce TOFAŞ şanzuman dişlilerinde kullanılmış olup DIN 3962`ye göre klas-6 dişli üretme kapasitesine sahiptir.Mevcut makine parkımız ayda ~ 100.000 adet dişli üretimi sağlayabilecek kapasite oluşturulmuştur.

Bu teknolojik imkanlarımızla dişli konusunda maliyet ve kalite ve mühendislik çalışmalarınızda yardımcı olabileceğimizi umut eder,birlikte çalışma umuduyla saygılar sunarız.


Ürün ve Hizmetler

Diş açma tezgahlarının yanı sıra full CNC silindirik Dış Çap artı Alın ve yine Full CNC İç Çap artı Alın taşlama tezgahlarımız hassas üretimimizde güvencemizdir.

Kalite laboratuarımızın CNC Klingelnberg Diş profil Ölçme ve Dişli klaslama makinesı, Elektronik eksenlerarası ölçüm cihazları(Disk Tipi ve Mil tipi), elektronik dişli ses dinleme ve çapak yakma, dişli eşleştirme makinelerı, elektronik olarak salgı diklik ölçüm ekipmanlarımız ile donanması kalitemizin garantisi olup, kaliteye yapmış olduğumuz yatırımlarımızla kendi ölçeğimizdeki firmalar arasında rakipsiz olmanın gururunu taşımaktayız.

# # # # #


Benzer Firmalar