Times Çelik Evler


Hoşdere Cad. Fuar Sok. No:4/5

Telefon1: 03124410304

Telefon2:

Fax: 03124410933

Web: www.timesteel.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Uzman kadrosuyla çelik yapı sektöründe yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren, alanında liderlik yolunda ilerleyen bir kuruluştur.

Galvanizli Çelik taşıyıcı yapının tüm elemanları istenilen ölçü ve dizaynda tasarlanarak fabrika ortamında uluslararası mühendislik ve kalite standartlarına uygun güvenceyle üretilmektedir.

Hava koşullarından etkilenmeden 45-60 gün gibi sürede üretimi ve montajı bitmiş, kalite kontrolleri yapılarak müşteriye teslim edilmektedir.

Sökülüp tekrar monte edilebilir özellikte olan ürünlerimiz depreme dayanıklı, yüksek ses ve ısı izolasyonlu ve uzun ömürlüdür. Kullanılan malzemeler TSE ve DIN standartlarında ve normlarındadır.

ISO:9001 Sertifikasına sahip firmamızın yıllık üretim kapasitesi 100.000 m²`ye yaklaşmıştır. Saygın firmalarla çalışma kapasitesini her geçen gün artırma yolunda olan firmamız, alt yüklenici ve yüklenici olarak aldığı isleri büyük bir özveriyle tamamlamıştır.

Sektöründe yenilikçi, tecrübeli yönetim ve üretim ekipleri, insana, çevreye deger veren yaşam anlayışı ile ihtiyaca en uygun kullanım alanları sunan firmamızın Emniyetli - Uzun Ömürlü - Saglıklı - Hızlı - Estetik - Ekonomik - Sorunsuz - Güvenilir Üretim ilkeleridir.


Ürün ve Hizmetler

Prefabrik Yapı,
Konteyner,
Prefabrik Ev ve Villa,
Prefabrike Hazır Konut,
Prefabrike Toplu Konut,
Prefabrik İş Sahaları,
Prefabrike Hastane,
Okul,
Şantiye,
Çelik Yapı,
Çelik Konstrüksiyon,
çelik yapılar,
çelik taşıyıcılı,
Yalıtımlı Çelik Bina,
Çelik Bina,
Hafif çelik Konstrüksiyon,

#Prefabrik Yapı #Çelik Yapı #Konstrüksiyon #Hafif çelik #Hazır Konut


Benzer Firmalar